Ми у Facebook
11.09.2013, 19:11

Рівнянка, модель агентства «Панна», представить Україну на міжнародному конкурсі краси «Miss Black Sea Coast 2013»

Рівнянка Наталія Грибенко, досвідчена модель агентства “Панна”, представить Україну на міжнародному конкурсі краси «Miss Black Sea Coast 2013», який відбудеться наприкінці вересня в Анапі (Росія).
Наталія Грибенко вже 7 років є моделлю агентства моделей «Панна». Має чимало престижних нагород, зокрема, звання II віце-міс та "Міс Грація" на конкурсі "Афродіта-2006 ; I місце на конкурсі "Міс Преса-2006"; "Міc Талант" на конкурсі "Міс Рівненщина-2007"; II віце-міс на конкурсі "Міс Західна Україна-2007", І місце на конкурсі "Міс Студреспубліка-2010". Увійшла в десятку найуспішніших моделей Рівненщини 2010 року. На конкурсі "Перша леді України" здобула титул "Міс Чарівність-2011".

Різнобічно обдарована, Наталя пройшла в двадцятку найкращих дівчат у першому сезоні реаліті-шоу "Маша і Моделі", грала в КВН у Рівненський лізі, з відзнакою закінчила психолого-природничий факультет РДГУ. Була членом Громадської ради при Рівненській облдержадміністрації.

Два роки тому Наталія Грибенко переїхала в Київ. Працювала помічником відомого політика, радника прем'єр-міністра. Нині здобуває вже другу вищу освіту - юридичну (навчається в Національній академіі управління).



У ролі ведучої Наталія Грибенко неодноразово проводила такі всеукраїнські мистецькі фестивалі як "Богуслав", "Кобзареві джерела", "Біле озеро". Декілька разів знімалась у телесеріалах та кіно, у телепередачах каналу "Інтер". Модель рівненського агентства "Панна" брала участь у показах колекцій одягу молодих українських дизайнерів. Також знімалась у кліпах таких виконавців як Хl Deluxe та російського співака Володимира Маркіна, у багатьох серіях комедійного серіалу «Віталька». А ще - зіграла головну роль коханої дівчини у кліпі відомого російського співака Олексія Глизіна!



Кастинг на конкурс краси «Miss Black Sea Coast 2013», на якому Наталія Грибенко представить Україну, тривав упродовж трьох місяців. Наша рівненська красуня була відібрана із тисячі претенденток!



Нині на сайті конкурсу оголошено онлайн-голосування серед конкурсанток, які боряться за перемогу в номінації «Міс Інтернет». Ім’я переможниці у номінації «Міс Інтернет» буде оголошено на фіналі міжнародного конкурсу краси «Miss Black Sea Coast 2013». Отож, давайте підтримаємо землячку своїми голосами! І побажаємо Наталії Грибенко блискучої перемоги!





На правах реклами