Ми у Facebook
09.08.2014, 14:06

Купити позитивний тест на вагітність: нова інтернет-послуга [ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ]

У наш час людей не дивує те, що матері шукають прийомні родини для дітей в режимі он-лайн, а безплідні сім'ї шукають сурогатних матерів теж через всесвітню мережу. Нова ж послуга, яка користується популярністю серед жінок, - купівля позитивних тестів на вагітність.
У популярній мережі "ВКонтакте" є 6 груп з цікавою назвою: "Положительные тесты на беременность". У спільнотах пропонують купити позитивні тести на вагітність. Засновники стверджують в описі спільноти, що їх можна широко використовувати: від милого жарту до перевірки почуттів вашого коханого.

У групі запевняють, що відкритття закритого тесту і отримання результату відбувається при покупцю за допомогою спеціального розчину. Найцікавіше, що для продажу можуть надати навіть сам срей-розчин для самостійного використання.



Місцезнаходження організацій вказується не завжди. Наявні вони в Москві, Санкт-Петербурзі, а в одній групі зазначено, що можна можлива доставка в Україні та Росії.

Ціна ж такого тесту 300 російських рублів, а в Україні за позитивний тест на вагітність просять викласти близько 100 гривень.



Коментарі ж в обговореннях найрізноманітніші: від нецензурних висловлювань хлопців до "Куплю десяток" від молодої панянки.

А ви що думаєте про цю новинку? Висловлюйте свої думки у коментарях!





На правах реклами