Ми у Facebook
12.09.2013, 21:53

Опозиційний нардеп від Рівненщини показав, як збирає картоплю [+Фото]

Народні депутати - теж люди, і ніщо людське їм не чуже. Певно, саме це спробував довести народний депутат від Рівненщини Юрій Вознюк, поділившись з користувачами мережі Facebook світлинами, на яких він з родичами збирає картоплю!
"Сьогодні з родиною збирали картоплю). Можна по-різному відноситися до цього процесу. Якби не вона (картопля), навряд чи зібралися б ми усі разом і так душевно поспілкувались, - зізнався представник "Батьківщини". - Це якраз той випадок, коли важливий не результат, а сам процес".

Фотографій результату справді немає, а ось скласти певне уявлення про процес фотографії, якими поділився з користувачами Всесвітньої мережі обранець жителів Гощанського, Корецького, Острозького, Рівненського районів та частини міста Рівного, справді дають змогу.

Отже, нардеп Вознюк "на картоплі"...







Дива врожаю-2013 на Рівненщині: гарбузи-гіганти на двометровій висоті, плодові дерева квітують вдруге, а сотні шпаків "окупували" сад

Як вам "картопляна фотосесія" депутата? Особисто в мене перша асоціація - це телепрограма "Без мандата" :-)

А, можливо, ви теж маєте фото з "осінньо-польових робіт"? Бажаєте похвалитись щедрим врожаєм чи багатим уловом? Надсилайте світлини і коротке пояснення, що і хто на них зображений, на info@ogo.ua - і наступним героєм подібної публікації можете стати саме ви! Хіба ж ми гірші за народних депутатів України? :-)





На правах реклами