Ми у Facebook
13.09.2013, 11:17

Нагородили кращих спортсменів Рівненщини

Кращою спортсменкою 2012 року за Рівненщині регіональне відділення Національного олімпійського комітету назвало легкоатлетку Ольгу Земляк

Відзначення Дня фізичної культури і спорту розпочались на Рівеннщині ще 12 вересня - кращі спортсмени, тренери, керівники спортивних закладів та інші працівники галузі отримали нагороди від обласної влади під час урочистих зборів у обласному академічному музично-драматичному театрі.
Спортсменам Рівненщини є чим пишатися. Адже лише цьогоріч два десятки наших спортсменів стали переможцями та призерами чемпіонатів Європи і світу з олімпійських, неолімпійських, паралімпійських та дефлімпійських видів спорту.

Серед здобутків Рівненщини – першість у минулорічному рейтингу спортивної майстерності з олімпійських видів спорту.

Також, за підсумками минулого року, Рівненщина посіла сьоме місце у Всеукраїнському рейтингу з легкої атлетики, тоді як у 2011 році область була лише на 15 місці.

Рівненські дефлімпійці повертаються додому з чотирма медалями

Кращим спортсменом 2012 року за Рівненщині регіональне відділення Національного олімпійського комітету назвало стрільця Олега Омельчука
Кращим спортсменом 2012 року за Рівненщині регіональне відділення Національного олімпійського комітету назвало стрільця Олега Омельчука


«Ми гордимося успіхами своїх спортсменів і всіляко сприяємо їхньому становленню», - запевнив, вітаючи спортсменів Рівненщини, перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. За його словами, цьогоріч на виплату грошових винагород для спортсменів області в бюджеті Рівненщини передбачили загалом 1 мільйон гривень.

Названо кращих спортсменів Рівненщини 2012 року

Як зауважив Анатолій Юхименко, вже зроблено суттєві кроки у напрямку реконструкції стадіону «Авангард», в області будуються спортивні майданчики, а кожна новозбудована школа має спортзал.

Рівненський футбол: як це було








На правах реклами