Ми у Facebook
13.09.2013, 14:05

Рівненська сірникова фабрика - єдиний в Україні виробник сірників - банкрут

Господарський суд Рівненської області 28 серпня визнав банкрутом державне підприємство «Рівненська сірникова фабрика».
Державне підприємство Рівненська сірникова фабрика визнане банкрутом. Таке рішення виніс Господарський суд Рівненської області 28 серпня. Відкрито ліквідаційну процедуру строком на 12 місяців, а ліквідатором призначено арбітражного керуючого Вадим Кізленко, повідомдяє ЛігаБізнесІнформ.

Сірникова фабрика модернізує обладнання

Як повідомляють українські ЗМІ, держава фактично не має відношення до виробництва на фабриці з середини 2000-х, коли майно фабрики через борги було передано приватній фірмі "Українська сірникова фабрика". Її пов'язують з бізнес-партнером Дмитра Фірташа Іваном Фурсіним. Вона виробляє сірники досі.

“Рівненська сірникова фабрика” припинила випуск продукції

У 2010 році проти ДП "Рівненська сірникова фабрика" було порушено справу про банкрутство. Вже тоді на підприємстві числилося тільки два співробітники - директор і бухгалтер.

Сірникова сподівається на Ющенка



Довідка
Державне підприємство Рівненська сірникова фабрика розташоване м. Березне, Рівненської області. Компанія здійснює виробництво сірників і є єдиним виробництвом в цій галузі в Україні. Фабрика була побудована в 1999 році, її виробничі потужності становлять близько 600 млн коробок сірників на рік.





На правах реклами