Ми у Facebook
14.09.2013, 18:42

Рівнянин В'ячеслав Бубало заради коханої пройшов у сотню кращих на шоу "Танцюють всі-6" [Фото+Відео]

Рівнянин, учасник танцювального "БУМу", педагог Мистецького об'єднання "Едельвейс" В`ячеслав Бубало, взяв участь у кастингу шоу "Танцюють всі-6" і потрапив у сотню найкращих танцівників України!
На кастингу у Львові 21-річний В'ячеслав танцював контемп, який присвятив своїй коханій. Дічина Славка завжди була в захваті від танцювального проекту каналу СТБ, та хлопець не розділяв її захоплення. Адже увагу коханої привертали не стільки танці, як учасники проекту.



Закохані навіть почали віддалятись одне від одного. От тоді В'ячеслав і вирішив спробувати свої сили у шоу. Цілий рік Слава потайки від коханої готувався до участі в шоу. І на кастингу у Львові він таки довів, що його ім'я гідне бути в списку тих, ким так захоплюється його дівчина.



Влад Яма, суддя проекту, відзначив пластику Славка та його працелюбність, а Раду Поклітару - силу рівненського танцівника. У своєму рішенні судді були одностайні і дали В'ячеславу квиток у Ялту - до сотні найкращих!



Отож, слідкуймо щопятниці о 20.00 за ефірами шоу "Танцюють всі" і вболіваймо за Славка! Тепер його завдання - потрапити у 20-ку найкращих і розпочати боротьбу за титул "Найкращого танцівника України".












На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ