Ми у Facebook
14.09.2013, 20:20

Про ймовірність повернення у спорт Василь Вірастюк розповів у Рівному [+Фото]

Важкі срібні прикраси, темні окуляри та велике авто з номерами "Богатир". Таким побачили рівняни Василя Вірастюка. Нині він - суддя змагань зі стронгмену. Чи доведеться глядачам побачити іще хоч один чемпіонат з його участю?
Наприкінці серпня Василь Вірастюк черговий раз завітав до Рівного. Цього разу аби судити етап Кубка України серед стронгменів "Рівне стронгмен CUP". Нагадаємо, турнір такого рівня відбувся у Рівному вдруге. І якщо у 2012 визначалися найсильніші серед професіоналів, то цього року - серед аматорів.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: Хто став найсильнішим у "Рівне Cтронгмен СUP"?

Досвічений стронгмен відкриває таємниці найпроблемнішого снаряду на цих змаганнях - "коромисла":

- До "коромисла" треба звикати, вправу треба відпрацьовувати на тренуваннях. А тому, ті, хто не має змоги це робити, не знають, як поводить себе снаряд. Звідси і проблеми під час виконання вправи у спортсменів. Ті,хто добре його відпрацював, знають, що снаряд іде, як кажуть спортсмени, в "розковбас", його треба відчути, "зловити" центр і швиденько переставляти ноги.



Сам же Вірастюк професійно не виступає вже п'ятий рік. Та й про повернення у великий спорт, який став досить популярним серед спортсменів зі світовим іменем, говорить не охоче:

- Чуда не станеться. Цього не відбудеться. Я в спорт вже не повернусь. Принаймні в цей спорт, в стронгмен. Адже моя фізична кондиція не дозволяє це робити, - запевнив у минулому найсильніший чоловік світу.

ФОТОГАЛЕРЕЯ: Василь Вірастюк у Рівному


Досьє:




Васи́ль Яросла́вович Вірастю́к (народився 22 квітня 1974, Івано-Франківськ) — український стронґмен, володар титулів «Найсильніша людина України» (2000, 2001, 2002, 2003, 2005) та «Найсильніша людина світу» (2004). Член збірної України, яка виборола титул «Найсильніша нація світу» у 2003 та 2004 роках. Заслужений Майстер спорту України.


ФОТОГАЛЕРЕЯ: Василь Вірастюк у Рівному


Має брата Романа Вірастюка (народився 20 квітня 1968), який став бронзовим призером чемпіонату Європи зі штовхання ядра у 1994 році.






На правах реклами