Ми у Facebook
27.09.2013, 15:52

Уже цієї неділі Анфіса Чехова представить у Рівному еротичну комедію

У Рівному в еротичній комедії виступить відома телеведуча Анфіса Чехова.
На сцені Рівненського обласного академічного музично-драматичного театру актори Московського незалежного театру відіграють виставу «Коли чоловіка немає вдома». Рівняни побачать виставу 29 вересня.



Лірична комедія “Коли чоловіка немає вдома” у постановці Московського незалежного театру – яскрава та емоційна вистава, у якій взяли участь п’ять відомих артистів із різних московських театрів, однією з яких є приголомшлива зірка телеекранів Анфіса Чехова.

Восени рівнян приїдуть розважати Анфіса Чехова, Борис Моїсеєв та театр оперети [Анонс]

Це друга театральна робота телеведучої, у котрій вона виконуватиме роль жінки-зрадниці. Однак про її моральність хвилюватись не варто, адже партнером Анфіси у постановці стане її коханий та батько дитини Гурам Баблішвілі, щоправда, у виставі він виконуватиме роль зовсім не чоловіка, а коханця чарівної й спокусливої телеведучої.



Це зворушлива історія життя двох сімейних пар, що мешкають по-сусідству, наповнена пікантним гумором, тонкою іронією та анекдотичними ситуаціями. У світлі вистави саркастично обігруються вічні проблеми взаєморозуміння чоловіків та жінок, що допоможе кожному із нас побачити себе зі сторони.

Початок вистави о 19.00. Вартість квитків 80-200 грн.
Замовлення квитків за тел. (066)801-57-47, (098)811-64-70.




Довідка

Анфіса Олександрівна Чехова (при народженні Олександра Олександрівна Корчунова народилася 21 грудня 1977 в Москві. Російська телеведуча, співачка і актриса.

Анфісу Чехову називають найсексуальнішою і найбільш розкутою ведучою.

Усі її запам`ятали як ведучу телевізійного еротичного шоу «Секс з Анфісою Чеховою» на каналі ТНТ, телевізійного шоу «На добраніч, мужики!» На каналі ДТВ.

У дитинстві Одександра змінила три школи. Останньою стала школа естетичного виховання з театральним ухилом №123. Мріяла стати актрисою, через що після закінчення школи вступила в ГІТІС. Однак навчання Анфісі закінчити так і не вдалося.

Рівненські актори відкриватимуть сезон новою виставою про кохання

У 2008 році Анфіса Чехова, відучившись в Інституті журналістики та літературної творчості, отримала диплом журналіста. А через рік, у 2009 році, її запросили на телеканал МУЗ-ТВ, для участі в проекті «Дружина напрокат».

11 вересня 2009 актриса дебютувала на театральній сцені - у постановці Андрія Носкова «Одного разу зоряної ночі» (вистава про кохання, з жартами, піснями і танцями).

У 2010 році Анфіса Чехова пробує себе в якості радіоведучої, і починає вести передачу «Анфіса і Король» на «Мегаполіс FM». Її співведучим стає відомий ві-джей Артем Корольов.

Брала участь в українських "Танцях із зірками" в 2011 році. У 2011 році вела на українському каналі СТБ реаліті-шоу «Холостяк. Як вийти заміж». Із 2011 року ток-шоу «Як вийти заміж з Анфісою Чеховою» на каналі СТБ.

У той же час Анфіса приступила до зйомок другого шоу на каналі СТБ - "МастерШеф", в якому ведуча оцінювала кулінарні здібності жителів України.

Влітку 2013 року Анфіса Чехова стала головною свахою програми "Давай одружимося". Анфіса Чехова не тільки прикрасила собою програму, а й дійсно допомогла не одній парі почати відносини. Вона дуже переживає за учасників, завжди підтримує їх і втішає.



З літа 2009 року Анфіса Чехова зустрічається з актором Гурамом Баблішвілі. У лютому 2012 року заявила, що вагітна від нього. 31 травня 2012 у них народився син Соломон.






На правах реклами