Ми у Facebook
17.09.2013, 10:26

Рівненські активісти вимагають знести незаконний "Ліон" у парку [ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ]

Із такою вимогою вони планують виступити сьогодні, 17 вересня, на засіданні Рівненського міськвиконкому.
Скандал, який розгорнувся навколого захоплення землі у парку ім. Тараса Шевченка у Рівному в кафе "Ліон", уже кілька місяців не вщухає. Нагадаємо, спершу про початок будівництва на самовільно зайнятій ділянці заявив на сесії міської ради депутат Анатолій Чугуєвець.

Проте коли депутатське втручання не дало реультату, а міский голова Рівного заявив, що не знає, як вплинути на власника цього кафе, до справи взялися громадські активісти.

Спершу вони провели... пікнік, розташувавшись на захопленій "Ліоном" території. Затим активісти написали колективне звернення у Генпрокуратуру, й продемонстрували власні таланти, зігравши на гітарі, скрипці і навіть лірі.

Тепер, об’єднавшись у громадський рух "Захистимо Рівне!", підготували звернення до міського голови Рівного з вимогою таки знести незаконні споруди. Зокрема, у тексті йдеться:

"...вимагаємо

доповнити рішення за питанням №6 порядку денного Рівненського міського виконавчого комітету від 17.09.2013 року (Про звільнення території міста Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд) пунктом 1.6. в наступній редакції: «Наметів та павільйону (об’єктів літнього майданчика ресторану) на території парку ім.Т.Шевченка біля ресторану «Ліон» (вул. Соборна, 11-б)."


ПОВНИЙ ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

Його хочуть передати меру сьогодні, 17 вересня, під час засідання Рівненського міськвиконкому.

Охочі підписати документ можуть зробити це з 13.30 до 14.30 біля зали засідать виконкому (Соборна,12-а) у представника громадського руху.





На правах реклами