Ми у Facebook
17.09.2013, 12:04

На Рівненщині водія, що збив на смерть двох людей і втік з місця ДТП, засудили на 5 років

Завершилось тривале досудове слідство та затяжні судові засідання стосовно винуватця ДТП, в якому загинули двоє людей. Вирок Феміди – п’ять років позбавлення волі.
Нагадаємо, що в грудні 2007 року, близько одинадцятої години вечора, водій автомобіля ВАЗ, рухаючись зі села Мирогоща Дубенського району в напрямку міста Дубна, збив двох пішоходів 33-річну Світлану та 21-річного Андрія. Молоді люди загинули на місці аварії, отримавши несумісні з життям травми. Про це повідомляє Дубенський МВ УМВСУ.

Натомість, водій автомобіля втік, не надавши потерпілим допомоги. Працівники міліції встановили особу зловмисника, який до оголошення вироку суду був шість років з підпискою про невиїзд.

На момент ДТП у загиблої жінки залишився чотирирічний син, який за шість років розгляду справи досяг десятирічного віку.

Позивачами у справі є батьки загиблих, котрі вимагали від водія матеріальної та моральної компенсації за скоєне.

Суд визнав водія винним у ДТП та обрав йому покарання – п’ять років ув’язнення, з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном на два роки. Також суд присудив стягнути з водія грошову компенсацію по 350 тисяч гривень для обох родин та відшкодування матеріальних збитків в сумі 18000 гривень.





На правах реклами