Ми у Facebook
17.09.2013, 18:23

22 вересня "Скрябін” та "Дзідзьо” запрошують рівнян до сімейного відпочинку

До першого спільного концерту у Рівному гуртів "Скрябін” та "Дзідзьо” залишилося зовсім небагато часу. На їхній виступ на стадіоні "Мототрек” у неділю, 22 вересня, збираються тисячі рівнян та жителів області, адже ця "мегаподія” найбільше розрахована на сімейний відпочинок.
Гурти "Скрябін” та "Дзідзьо” запропонують публіці свої найпопулярніші улюблені мільйонами українців пісні. За прогнозами синоптиків, навіть природа цього дня подарує усім гарну й сприятливу погоду для відмінного сімейного дозвілля.

Відеозапрошення від Дзідзьо на концерт у Рівному [+Відео]


Організатори мегаподії подбали про те, щоб про цей захід дізналося якнайширше коло осіб. Зокрема, фішкою інформаційної кампанії стала поява у Рівному рожевого тролейбуса із відомими артистами, які закликають відвідати їхній концерт.

До речі, побувати на мегаподії можна й абсолютно безкоштовно, адже на рівненських радіостанціях, інтернет-ЗМІ та в соцмережах активно розігруються квитки на концерт, проводяться різноманітні конкурси. Наприклад, конкурс на краще фото на фоні вже охрещеного в Рівному „мегатролейбуса”, або ж конкурс на краще відеозапрошення на концерт, переможці якого не лише побувають на стадіоні, а й повечеряють після концерту із гуртами „Скрябін” та „Дзідзьо”. Квитки розігруються на Радіо Трек в програмі "Ранковий кекс", в прямих ефірах Рівне FM і на Новому Каналі з 7.30 до 9.00. Словом, не дарма цей захід назвали найгарячішою подією осені. Інформацію про мегаподії можна побачити навіть на телеканалах „Інтер” та „Новий канал”.

Дзідзьо та Скрябін повечеряють із своїми прихильниками у Рівному [Фото+Відео]



На мегаподії гурт "Скрябін” потішить відвідувачів і старими хітами, і композиціями із нового альбому „Добряк”, які поціновувачі якісної музики так бажають почути вживу. Гурт „Дзідзьо” також цікавий тим, що їхній лідер нині є ведучим програм „Заспівай, якщо зможеш” та „Підйом” на Новому каналі. Тож побачити цих зірок вживу можна у Рівному 22 вересня. Концерт відомих артистів у Рівному збираються відвідати навіть мешканці сусідніх областей. Квитки на захід продаються не лише у спеціально відведених місцях продажу і представників заходу, а й через мережу Інтернет. До речі, їх вартість складає всього 89 гривень, а квиток у фан-зону вартує 119 гривень.

Концерт "Скрябін" та "Дзідзьо" у Рівному анонсує тролейбус

- Окрім місць на трибунах і так званої фан-зони на стадіоні „Мототрек” діятиме спеціальна дитяча зона, де батьки зможуть залишити свою малечу під наглядом. Це зроблено для того, аби сім’ї із дітьми могли відвідати мегаподію та відпочити всією родиною, не турбуючись за безпеку своїх дітей, - зазначає організатор мегаподії Роман Яворський. - Також на концерті виступатимуть не лише „Скрябін” і „Дзідзьо”, а й рівненські артисти, в тому числі й діти, які не часто отримують можливість виступити на широкій загал, до того ж на одній сцені з іменитими зірками.

Найгарячіша подія осені у Рівному - перший спільний концерт гуртів "Скрябін" та "Дзідзьо"!

Нагадаємо, мегаподії відбудеться у неділю, 22 вересня о 17.00 на стадіоні „Мототрек”. Квитки продаються у Рівному в мережі магазинів „Музон”. Про представників мегаподії в інших населених пунтах Рівненщини можна дізнатися в офіційній групі заходу в Інтернеті за адресою vk.com/megapodija.





На правах реклами