Ми у Facebook
17.09.2013, 15:11

Розбійний напад на Рівненщині: людей обікрали, а потім запхали в багажник і вивезли в лісосмугу

У Костополі вночі 17 вересня стався розбійний напад. Родина тамтешніх жителів повернулась додому з гостей майже о першій годині ночі. А там на них чекали невідомі.
Восьмеро невідомих молодиків спортивної тілобудови побили 39-річного господаря та забрали 5 тисяч доларів, 2 тисячі гривень та 20 найменувань золотих прикрас.

Після цього нападники запхали чоловіка з дружиною в багажник їхнього ж автомобіля та вивезли у лісосмугу поблизу міста Костопіль, неподалік кафе «Затишок». Там і залишили напризволяще.

Сьогодні вранці подружжя знайшли. На щастя, вони живі, проте чоловіку знадобилась медична допомога. Він обстежується в Костопільській рай лікарні.

Як повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській області, подію внесли до бази Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій). Проводиться розслідування. За фактом розбійного нападу відкрито кримінальне провадження. Злочинців міліція ще не знайшла.






На правах реклами