Ми у Facebook
21.09.2013, 20:30

"Бізнес-ліга "ОГО": результати першого дня змагань

У суботу, 21 вересня, відбулись перші вісім ігор 14-го Чемпіонату "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу. Дізнайтесь результати!
Перший день змагань, які проходять у спортзалі Технікуму технологій та дизайну Національного університету водного господарства і природокористування, розпочався грою між командами "Рівне-112" та "Епіцентр".

Перший гол у нинішньому Чемпіонаті "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу забив гравець команди "Епіцентр" Юрій Нікітюк. Сталося це вже на сьомій хвилині зустрічі.

А найбільш продуктивним у першій грі став футболіст команди "Рівне-112" Юрій Гордійчук. Він забив у ворота суперників одразу три голи, причому з інтервалом у вісім хвилин - Юрій влучив у ворота команди-суперника спочатку на 8-ій, потім на 16-ій і, зрештою, на 24-ій хвилині гри!

Юрій Нікітюк з команди "Епіцентр" - автор першого гола
Юрій Нікітюк з команди "Епіцентр" - автор першого гола


ПЕРШИЙ ДЕНЬ ЗМАГАНЬ: 120 ФОТО

Загалом бажання взяти участь у 14-му Чемпіонаті "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу виявили 16 команд - як новачки, так і досвідчені, приміром, команда "Рівнегаз", яка цієї весни стала володарем Кубка "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу.

"Бізнес-ліга "ОГО" з міні-футболу: результати жеребкування

Одна з команд - "Спортлайф" - заявила про зняття зі змагань, відтак, у грі з командою "СБУ", яка, згідно жеребкування, мала відбутись у перший день змагань, їй зарахували технічну поразку. А замість гри між "Спортлайфом" та "СБУ" провели товариську зустріч між "СБУ" та другим складом команди "РЗВА".

Фотозвіт про перший день змагань











Отож, результати ігор першого дня змагань - такі:

"Рівне-112"-"Епіцентр" - 6:2

"Комфорт-сервіс"-"Альянс" - 1:1

"OVB"-"Агроресурс" - 4:3

"РЗВА"-"Північ-центр Лтд" - 5:4

"СБУ-"Спортлайф" - 3:0 (технічна поразка команди "Спортлайф")

"ОГО"-"ERVE.UA" - 3:3

"Легіон"-"Квартал" - 2:5

"Рівнегаз"-"Тріумф" - 6:3

"Бізнес-ліга "ОГО": змагання стартували!

Ігри Чемпіонату "Бізнес-ліги "ОГО" з міні-футболу продовжаться у неділю, 22 вересня. Початок - о 10 годині. Місце проведення змагань: Технікум технологій та дизайну НУВГП, вул. Литовська, 53, м.Рівне.

Вболіваймо разом! І слідкуйте за новинами про хід змагань на OGO.ua!






На правах реклами