Ми у Facebook
22.09.2013, 10:33

Письменник Макс Кідрук презентує у Рівному психотрилер "Твердиня"

Макс Кідрук - добре знаний письменник не тільки в Україні, але й за її межами. Людина, яка підкорила сотні і тисячі кілометрів таки повертається до рідного міста, щоб презентувати нову книгу.
Цього разу Максим Кідрук представить рівнянам трилер "Твердиня", яким так зацікавив шанувальників ще на попередніх зустрічах. Це одна із перших презентацій роману.

Про те, що наступна книга уже в розпалі роботи, Максим почав розповідати ще на презентаціях технотрилеру “Бот”, частину з яких у Рівному організовувала “Література.РВ” взимку та на початку весни. Проте тоді розмови про вихід роману терміном “до Форуму видавців” здавалися малореальними.

Ті, хто пройшов крізь “мандрівного” Кідрука разом із його першими книгами, із захопленням перемикалися на нового для себе Макса - автора трилерів психо- та техно-жанрів - тож час між виходами “Бота” та “Твердині” був заповнений очікуванням публіки.

Письменник Макс Кідрук: "У душі я рівнянин" [+ІНТЕРВ'Ю]

Уже у травні письменник офіційно поділився у соцмережах хорошою новиною: робота над текстовою частиною “Твердині” завершена. На той час Макс частково розкрив таємницю тематики роману та сюжету, підіграваючи інтерес. І ось на 20 Форумі видавців організовані перші зустрічі і презентації.

Незабаром вийде у світ новий роман вихідця з Рівненщини Макса Кідрука

24 вересня Макс Кідрук приїде до Рівного із насиченою тригодинною програмою презентації “Твердині” - як і обіцяв ще півроку тому.

До слова, за перші неповні 5 днів продажу “Твердиня” увірвалася одразу на 12 позицію у ТОП-20 книгарні “Є”, а такі темпи вражають навіть незнайомого із його книгами читача.

Це наразі найбільша книга Кідрука. Коли було поставлено останню крапку роману, Макс не втримався і навіть поділився з прихильниками, наскільки "Твердиня" перевершила "Бот" в плані кількості слів (відповідно, і сторінок).

Нещодавно також був представлений буктрейлер до "Твердині", а вже через тиждень з'явилась новина про те, що книгу можна придбати у книгарнях столиці.



Максим обіцяє розповісти деталі написання роману, зачіпаючи теми подорожей. Як завжди, буде багато запитань та відповідей, неоднозначно закручених ланцюжків історій та безпосереднє підведення читача до момену відкриття ним перших сторінок. Придбати “Твердиню” також можна буде на самому заході.

Надалі планується ще багато презентацій у різних містах країни, тож рівнянам пощастить почути розповіді про роман одними із перших.



Дата: 24 вересня (вівторок)
Початок: 19:00
Місце: м.Рівне, конференц-зал готелю "Мир", вул. Міцкевича, 32 (1пов.)

Організатор: МГО "Література.РВ" за підтримки платформи "Яскраво"
Квитки: передпродаж - 10 грн, в день заходу - 20 грн (бронь знімається за два дні до презентації).
Щодо придбання квитків та деталей заходу звертайтесь за номерами:
(063)371-37-52 - Марк
(098)454-93-09 - Анна





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ