Ми у Facebook
22.09.2013, 08:30

Щоденний гороскоп: де знайти гроші?

Добре починати нові справи, вирушати у подорожі, купувати практичні речі для дому та господарства. Гроші треба економити.
Астрологічний прогноз: 22 вересня 2013, неділя.

17 місячна доба. Місяць у знаку Тельця (трeтя чверть, спадає).

Легкий гармонійний день. Відчуємо неабиякий оптимізм у просуванні до нашої головної мети.

Маємо чимало шансів на позитивні зміни у багатьох життєвих сферах.

Звісно, якщо правильно оцінимо власні можливості та зовнішні обставини й не наробимемо відвертих дурниць просто так, на порожньому місці.

Добре спілкуватися, знаходити спільну мову та нові симпатії.

Легко вирішувати різні практичні, приземлені питання – від купівлі корисних речей для дому та господарства, підготовки до зими, заготівлі продуктів та консервування до вивчення іноземних мов.

Вдала пора для поїздок за місто, на природу, навіть за несприятливих погодних умов можна зробити багато справ по господарству, подбати про нерухомість, придбати необхідні речі для власного комфорту, та й просто відпочити морально, накопичити сили після непростого робочого тижня.

Гороскоп на тиждень 16 - 22 вересня

Комусь зовсім не до розваг - завтра треба оформлювати якісь документи, вирішувати питання оренди житла чи офісу, терміново сплачувати комунальні послуги чи кредит.

Багатьох турбуватимуть питання: де знайти гроші? На чому зекономити? Чи вистачить грошей на важливу покупку? Від чого відмовитись взагалі, а що відкласти на потім?

Тут корисно добре подумати, спокійно порадитись з близькими людьми, батьками, у чомусь піти на компроміс. І все у нас вийде!

Ввечері замість гучних вечірок краще побути вдома й поберегти сімейний бюджет та власне здоров`я.





На правах реклами