Ми у Facebook
24.09.2013, 15:03

У холодну осінь рівнян зігріє феєричний джаз [Анонс]

Осінь у Рівному традиційно починається з джазу... З душевного, легкого та емоційного. Щоразу різного, проте - джазу. Так і цієї осені, після бурхливого проведення 6-го міжнародного фестивалю "Art Jazz Cooperation 2013", ритм джазового життя в місті не зупиняється.
"Джазова осінь 2013" від джазового клубу "ДжЕм" розпочнеться зі святкування міжнародного Дня Музики, заснованого у 1975 році за рішенням ЮНЕСКО. Одним з ініціаторів свята був відомий композитор Дмитро Шостакович.

Свято відзначається щорічно в усьому світі 1 жовтня великими концертними програмами за участю кращих артистів і художніх колективів.

Art Jazz Cooperation у Рівному: суміш мистецтв та народів

Саме тому 1 жовтня 2013 року джазовий ритм на сцені бару "Blues&Jazz" буде задавати Квартет Богдана Кравчука, м. Київ, з авторською програмою "For you...".



Богдан Кравчук – саксофоніст родом з Рівного, випускник Національної музичної академії України. Брав участь у різноманітних проектах Національного Симфонічного Оркестру України, Київського Симфонічного Оркестру, грав в різних джазових колективах, гастролював у Франції, Бельгії, Словаччини, Німеччини, Південної Кореї та Росії.

Інші учасники квартету – не менш зіркові. На питання, чому Богдан наразі грає свою авторську програму саме з цими музикантами, він відповів: "Свої твори я хотів грати з цими музикантами, бо це одні з кращих українських джазових виконавців".



Склад гурту:

Богдан Кравчук - саксофон
Тарас Коломацькiй - гiтара
Олександр Ємець - бас
Олександр Лебеденко - ударнi



Насолодитися неперевершеними джазовими ритмами від Квартету Богдана Кравчука рівняни зможуть 1 жовтня, о 19.30 у барі "Blues&Jazz", що на вул. 16 Липня, 7.

Генеральний спонсор "Джазової осені 2013" - торгова марка "Бучач". Бучач – славімо Галіцію!

Вартість квитків - 80 гривень

Детальнішу інформацію можна отримати за тел. 43-29-73 та (067)3633418.





На правах реклами