Ми у Facebook
25.09.2013, 18:28

Рівненський НВК "Школа-ліцей №12" відзначив 50-річчя

Квіти, танці, пісні та найкращі вітання 25 вересня лунали у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі з нагоди 50-річчя одного з найкращих навчальних закладів Рівного - НВК "Школа-ліцей №12".
Школа - це не просто будівля, це насамперед люди, які там навчаються, працюють та передають свій досвід майбутнім поколінням. Це якнайкраще розуміють у передовому навчальному закладі Рівного - навчально-виховному комплексі "Школа-ліцей №12".

Цими днями НВК "Школа-ліцей № 12" відзначає своє 50-річчя і дякує усім, хто сприяв тому, щоб заклад став одним з кращих у місті.

- Наша школа - це велика родина, яка складається з 1712 учнів, їхніх батьків, 150 педагогічних працівників та випускників, - зазначила директор НВК "Школа-ліцей №12 Вікторія Лагодюк. - Цього дня найширіші слова подяки - вчителям, бо здобутки школи - це насамперед їхня заслуга.



БІЛЬШЕ ФОТО - У ФОТОГАЛЕРЕЇ

Щирими теплими словами від імені усіх батьків школу-ювілярку привітав голова батьківської ради НВК "Школа-ліцей № 12" Тарас Конько - сам випускник цього навчального закладу.



- Цю школу закінчило двоє моїх синів і я мрію, щоб і молодший син також став випускником НВК № 12, - зізнався Тарас Конько.

Справді, НВК "Школа-ліцей №12" - один з найпрестижніших закладів Рівного і це не просто слова, адже серед директорів школи останніх десятиліть - такі знані й шановані освітяни як заслужений вчитель України Володимир Гоголь, колишній начальник міського управління освіти Віталій Новак, заступник начальника обласного управління освіти і науки Петро Коржевський. А серед випускників школи №12 - міський голова Рівного Володимир Хомко та голова Рівненської облдержадміністрації в 2006-2010 рр. Віктор Матчук.

ДИВИТИСЯ БІЛЬШЕ ФОТО

Серед відзнак Рівненської НВК школи-ліцей №12:

- 2006 рік - лауреат рейтингу "100 кращих шкіл України";
- 2009 рік - 1 місце у міському та 2 місце у обласному рейтингу "Кращий заклад освіти Рівного";
- 2011 рік - НВК №12 визнано найпрестижнішим закладом освіти за рішенням ЗМІ;
- 2012 рік - 2 місце серед навчальних закладів міста;
- 2013 рік - 1 місце серед навчальних закладів Рівного.

У святковий для школи-ювілярки день лунали найкращі вітання та побажання дирекції, вчителям, випускникам та учням, які кожного ранку своїм сміхом наповнюють коридори навчального закладу.


БІЛЬШЕ ФОТО ЗІ СВЯТКУВАННЯ - У ФОТОГАЛЕРЕЇ


- 50 років - це невеликий ювілей, для навчального закладу тільки починається юність, - зауважив почесний випускник школи №12, міський голова Рівного Володимир Хомко. - Не можна не радіти тому, що школа, яку закінчив у 1974 році, тобто наступного року буде 40 років, стала найбільшою та однією з найпрестижніших в регіоні.



У Рівному випускники та учні вітатимуть рідну школу №12 з 50-річчям

Крім слів вітання, міський голова вручив директору НВК "Школа-ліцей №12" Вікторії Лагодюк сертифікат на 30 000 гривень на купівлю звукової апаратури. А начальник обласного управління освіти і науки Григорій Таргонський нагородив кращих працівників закладу почесними грамотами.



Упродовж усього святкового дійства улюбленій школі дарували свої музичні вітання її вихованці - від першокласників до випускників. Крім того, танцювальні номери виконали ансамблі "Ритм" і "Light Dance Company", а вокальний дарунок присвятили навчальному закладу підготувало тріо "Срібна терція".



БІЛЬШЕ ФОТО З УРОЧИСТОСТЕЙ





На правах реклами