Ми у Facebook
27.09.2013, 11:19

На Рівненщині 21-річний чоловік пограбував двох пенсіонерок, щоб відпочити в Карпатах

Суд присудив злочинцю дев’ять років тюрми.
Про це повідомила Вікторія АНТОНОВА з Острозького МВ УМВС України в Рівненській області.

Аби зустріти Новорічну ніч у засніжених Карпатах, 21-річний Ярослав з села Оженин Острозького району, вирішив пограбувати двох місцевих жительок, 82-річну Віру та 83-річну Марію.

Проникнувши до їх помешкання, зловмисник наніс кілька ударів господаркам, аби вони «охочіше» розсталися із грошима. Вже після кількох стусанів одна з сестер віддала усі свої заощадження. А їх виявилося не так і багато, лише 950 гривень.

Того ж дня міліціонери затримали грабіжника. Вже на допитах підозрюваний пояснив правоохоронцям, що своїх жертв він обрав не випадково.

Старенькі проживали самі, тож допомоги годі було чекати.

Як виявилося пізніше, хлопець вже був двічі судимий за грабежі.

- Відносно Ярослава слідчі Острозького МВ УМВС порушили кримінальну справу за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), – каже т.в.о. начальника Острозького МВ України в Рівненській області Микола Ковальчук. – З’ясувавши всі обставини, справу скерували до Острозького районного суду.Суд призначив зловмисникові покарання у вигляді позбавлення волі на строк дев’ять років та шість місяців, а згодом апеляційний суд, до якого звернувся
засуджений задля пом’якшення покарання, лишив вирок без змін.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ