Ми у Facebook
27.09.2017, 14:05

Сьогодні світ відзначає День туризму: Пізнай свою Рівненщину туристичну

Замок князів Любомирських (м.Дубно)

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. Це свято започаткували члени Всесвітньої туристичної організації. Дата заснування Всесвітнього дня туризму — 27 вересня 1979 року.
Всесвітній день туризму можуть святкувати не тільки люди, чий стиль життя пов'язаний з мандрівками та рюкзаком. Турист — це людина, яка прагне до знань. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденної метушні, для багатьох рівнян може стати туристичним подорожжю.

Крім цього, Всесвітній день туризму щорічно відзначають люди, які працюють у цій сфері. Вони влаштовують нам відпустки, обслуговують нас у готельних комплексах, влаштовують нам екскурсії та туристичні тури.

7 чудес Рівненщини

Всесвітній день туризму традиційно відзначають уже понад 30 років поспіль, проводячи в цей день спеціальні злети туристів, різні заходи і туристичні фестивалі.

Де відпочити на Рівненщині: Туристичні “перлини” рівненського краю

Для тих, хто не знає куди вирушити найближчих вихідних, пропонуємо скористатись туристичними маршрутами Рівненщини.

Чи знаєте ви, скільки замків збереглося на Рівненщині? Ще не всі з них побачили на власні очі - тоді не гайте часу і вже цього вікенду влаштуйте собі тур замками Рівненщини.

Якщо ж немає часу їхати далеко та надовго - відвідайте найромантичніше місце Рівненщини – "Тунель кохання" у Клевані. Восени це місце по-особливому чарівне!






На правах реклами