Ми у Facebook
27.09.2013, 16:03

У Рівному відкрили додаткову групу у дитячому садку

З нагоди Всеукраїнського дня дошкілля 27 вересня відбулося відкриття додаткової (11) групи у рівненському дошкільному навчальному закладі № 28. На облаштування групи необхідним обладнанням та інвентарем витратили 139 000 гривень.
Із цієї суми 80 000 гривень виділила міська влада, решту ж накопичували батьки та спонсори.

Дошкільний навчальний заклад № 28 працює у Рівному з 17 липня 1968 року. В дитячому садочку, який розташований на Відінській, 46, працює 11 груп, в яких виховується 353 дітей.



- Ми радіємо тому, що в день професійного свята у нас відкривають нову групу для діток. Раніше на цьому місці був спортивний зал, далі ж приміщення зовсім не використовували, - пояснює завідувач ДНЗ №28 Надія Мізера. - Роботу потрібно було розпочинати з нуля, але найголовніше, що це вдалося зробити. Завдяки спільним зусиллям міської влади, спонсорів, батьків та всього колективу відбулася така прекрасна подія. Впевнені, що і наступного року наша дружня родина поповниться новими дітками.



У новій групі навчається 33 дитини, які вже встигли подружитися і з гордістю діляться новими вивченими казочками.

Як у Сарнах відзначили День дошкільника [+Фото]

Міський голова запевняє, що це не останнє поповнення мережі дитячих садочків.



- Мережа ДНЗ буде розширюватися, хоча наші можливості не безмежні, - розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко. - На завершальну стадію зараз виходять 2 дитячі садочки, а також досліджуємо питання щодо можливості відкриття приватних ДНЗ, але звісно ж без заміни державних на приватні. Приватні садочки можуть функціонувати тільки як додаткові.








На правах реклами