Ми у Facebook
27.09.2013, 22:44

Для 2500 школярів Рівненщини навчальний рік розпочався лише 25 вересня

Щоправда, мова йде про навчальний рік у Рівненському відділенні Малої академії наук учнівської молоді. У середу, 25 вересня, юні науковці зібрались на настановну сесію, з якої традиційно починається навчальний рік у рівненській МАН.
Понад дві з половиною тисячі учнів займатимуться цього навчального року у Рівненському відділенні МАН. На настановній сесії, яка пройшла на базі Національного університету водного господарства та природокористування, МАНівців привітали освітянські керівники, науковці і священослужитель - ректор Рівненської духовної семінарії протоієрей Віталій Лотоцький. До президії урочистого зібрання запросили й учнів та студентів Рівненщини, які є дійсними членами МАН - переможцями всеукраїнського конкурсу-захисту.

Начальник управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації Григорій Таргонський відзначив, що на всеукраїнському рівні Рівненську Малу академію наук учнівської молоді вже традиційно відносять до числа найкращих, а найбільше призерів ІІІ етапу всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідництких робіт учнів-членів МАН - зі шкіл міста Рівне та обласного ліцею-інтернату.

У Рівному молоді науковці розвивають нанотехнології

"Родзинка" Рівненської Малої академії наук учнівської молоді - успішне проведення всеукраїнських літніх шкіл та обласних профільних зборів з різних галузей знань. Зокрема, цьогоріч уже втретє на Рівненщині успішно пройшла Всеукраїнська літня школа журналістики МАН. Головний освітянин Рівненщини вручив подяки її організаторам від Національного центру "Мала академія наук України".

Під час закриття Всеукраїнської літньої школи журналістики МАН 2013 року
Під час закриття Всеукраїнської літньої школи журналістики МАН 2013 року


На Рівненщині завершилась Всеукраїнська літня школа журналістики

А керівники РМАНУМ тим часом планують і надалі реалізовувати подібні проекти, які вже довели свою успішність та перспективність для навчання обдарованої учнівської молоді. А також - поглиблювати лабораторні дослідження, зокрема - у лабораторії селекції і генетики.





У Рівному вручну виготовляють прилади для досліджень космосу та чекають на... астероїд





На правах реклами