Ми у Facebook
28.09.2013, 19:38

На Рівненщині призначать двох нових голів райдержадміністрацій

Анатолій Камінський

Найближчим часом очікується призначення двох нових керівників райдержадміністрацій Рівненщини - Дубенської та Рівненської, повідомили OGO.ua з інформованих джерел у облдержадміністрації.
Головою Дубенської райдержадміністрації, за інформацією джерел Рівненського інформаційного порталу OGO.ua, має стати 45-річний Руслан Сивий, головою Рівненської райдержадміністрації - 56-річний Анатолій Камінський.

Посада очільника Дубенщини стане вакантною після того, як у встановленому порядку буде задоволена заява про звільнення, яку подав голова Дубенської райдержадміністрації з квітня 2011 року Данило Корилкевич.

Корилкевич - в Україні. Йому створили двійника у Facebook

Натомість у Рівненському районі має відбутись своєрідна кадрова ротація: нинішній очільник райдержадміністрації Василь Карпенчук, як подейкують, буде призначений генеральним директором ДП "Рівнестандартметрологія", натомість нинішній керівник цього підприємства Анатолій Камінський очолить Рівненську райдержадміністрацію.

Анатолій Камінський - експерт з якості

Цікаво, що Анатолій Камінський уже був головою Рівненської РДА, так само, як і Василь Карпенчук - директором "Рівнестандартметрології". Майбутній керівник Дубенського району Руслан Сивий також очолював одну з райдержадміністрацій Рівненщини - Корецьку. Було це за часів, коли головою Рівненської облдержадміністрації був Віктор Матчук. Нині ж Руслан Сивий є першим заступником директора Департаменту соціального обслуговування населення Рівненської облдержадміністрації. До слова, директор цього департаменту Ольга Підкидач у 2010-2011 роках працювала... головою Дубенської райдержадміністрації.

Руслан Сивий
Руслан Сивий


Руслан Сивий: досьє

Очікувані кадрові зміни, якщо вони справді відбудуться, підтвердять відразу дві думки: про те, що в одну і ту саму річку таки можна ввійти двічі (у випадку з Анатолієм Камінським та Василем Карпенчуком), а також про те, що керівники епохи Матчука-губернатора успішно знаходять застосування своєму професіоналізмові й за часів його наступника.





На правах реклами