Ми у Facebook
01.10.2013, 12:00

Рівненський "Кардинал" привіз з Харкова нічию +Турнірна таблиця [Фото+Відео]

Футболісти рівненського "Кардинала" розпочали новий сезон Екстра-ліги виїзною грою у Харкові. Гра проти місцевого "Локомотива" видалася досить важкою, але "кардиналівцям" таки вдалося вибороти позитивний результат.
Обидві команди підійшли до гри з різними кадровими проблемами: у "Кардинала" "випали" основні гравці команди Мар'ян Маринюк (через травму) й Сергій Тригубець (через дискваліфікацію), а у "Локомотива" більша частина гравців основи грала за збірну України, тому до матчу вони підійшли у різній функціональній готовності.

Рівненський "Кардинал": у новий сезон - з перевіреними бійцями і ... старим паркетом

Гру активніше розпочали господарі, а "Кардиналу" вдалося відбивався від атак "залізничників". Зберегти свої ворота в недоторканості "кардиналівцям" вдавалося більшу частину першого тайму - поки в одній з атак м'яч рикошетом від Дмитра Ситника не влетів у рівненські ворота - 0:1.



"Локомотив" продовжував більше тримати м'яч і в кінці першого й на початку другого тайму, проте в забиті м'ячі перевагу харків'янам втілити не вдавалося. З плином часу далася взнаки втома харків'ян, а ось "Кардинал" під кінець гри заграв активніше.

В останній десятихвилинці "Кардинал" мав гарну нагоду відквитати пропущений м'яч, але після удару Чернієнка м'яч з порожніх воріт винесли захисники "Локо". Але не минуло й хвилини, як Сергій Піддубний, який встигав і з тренерської лавки підказувати гравцям, і м'яча ганяти на майданчику, віддав точний пас на хід Артему Фаренюку і той без проблем розправився з кіпером господарів - 1:1.



За кілька хвилин до завершення обидві команди намагалися вирвати бажану перемогу, шансів у "Локо" було більше, але "кардиналівці" таки втримали ворота в недоторканості - нічия.

- Те, що буде 1:1, я знав ще до гри, - розповів головний тренер "Кардинала" Сергій Піддубний у коментарі сайту sport.ua. - Може я відкрию якийсь секрет. Минулого разу, коли ми приїжджали у Харків і зіграли 1:1, уся команда їхала разом, а мене на потяг привозив мій брат. Він - як запорука успіху. Він мене знову повіз – і ось 1:1.

Відеоогляд гри:


Результати усіх матчів 1-го та 2-го турів:

1-й тур:

"Єнакієвець" (Єнакієво) - "Спортлідер+" (Хмельницький) - 3:2
"Енергія" (Львів) - "Локомотив" (Харків) - 1:1
"Ураган" (Івано-Франківськ) - "ЛТК" (Луганськ) - 5:1

2-й тур:

"ЛТК" (Луганськ) - "Єнакієвець" (Єнакієвець) - 0:1
"Енергія" (Львів) - "Ураган" (Івано-Франківськ) - 3:0

Турнірна таблиця:

"Єнакієвець" - 6
"Енергія" - 4
"Ураган" - 3
"Локомотив" - 2
"Кардинал" - 1
"Спортлідер+" - 0
"ЛТК" - 0

Розклад матчів 3-го туру:

"Єнакієвець" - "Енергія"
"Ураган" - "Кардинал"
"Спортлідер+" - "ЛТК"

Матчі 3-го туру команди зіграють 5 жовтня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ