Ми у Facebook
01.10.2013, 14:04

Міндоходів починає адміністрування єдиного внеску

Міністерство доходів і зборів України розпочинає процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Із 1 жовтня 2013 року у зв’язку з набранням чинності законами України від 4 липня 2013 року №404-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з проведенням адміністративної реформи” №406-VII Міністерство доходів і зборів України розпочинає процедуру адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, повідомляють рівненські податківці.

Відтепер Міністерство доходів і зборів України прийматиме та оброблятиме звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на його адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску.

Адміністрування єдиного соціального внеску у вересні здійснюватиме Пенсійний фонд

Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри».

Податківці відповіли на актуальні питання рівнян

Платники податків можуть отримати консультаціїї щодо єдиного внеску - через консультаційний центр Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів за телефоном 0-800-501-007, або у Центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Рівному (вул. Відінська, 8, тел. 692-636, 280-987).





На правах реклами