Ми у Facebook
03.10.2013, 09:20

ДАІ та дорожники перевірять, чи готові наші дороги до зими

Аби визначити стан експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування та підготовки їх до експлуатації в зимовий період, за ініціативи Державтоінспекції у період з 1 по 20 жовтня триває осінній комісійний огляд вулично-дорожньої мережі.
Заходи проводяться за участю представників служб автомобільних доріг, комунальних організацій, місцевих органів виконавчої влади, підрозділів Державтоінспекції, Укрзалізниці та Укртрансінспекції.

Дороги у Рівному знову асфальтуватимуть взимку?

Під час огляду фахівці перевірять стан покриття проїжджої частини (наявність деформацій у вигляді ямковості, осідань, колійності тощо), узбіч, тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху, автопавільйонів, роботу зовнішнього освітлення, утримання залізничних переїздів. Особлива увага приділятиметься перевірці виконання заходів зі зниження аварійності в місцях концентрації ДТП, встановленню технічних засобів організації дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та відновленню зовнішнього освітлення.

Водії назвали причину аварій на українських дорогах

Також буде перевірено готовність виробничих підрозділів дорожньо-комунальних організацій до роботи у зимовий період (технічний стан снігоприбиральної техніки та навантажувачів, наявність необхідного запасу паливно-мастильних матеріалів та піщано-соляної суміші тощо), та їх готовність до введення обмежень або закриття руху на дорогах під час можливого виникнення надзвичайних ситуацій унаслідок різкого погіршення погодних умов.

Про це повідомили у прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ