Ми у Facebook
04.10.2013, 15:52

У Рівному пройшли урочистості з нагоди Дня вчителя

4 жовтня у Рівненському академічному українському музично-драматичному театрі відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. В урочистостях взяли участь представники влади, управління освіти та головні винуватці святкування - освітяни краю.
Не випадково, що День вчителя святкують саме восени. Адже осінь - пора врожаю, так само і вчителі сіють рясний врожай в душах підростаючого покоління.

Головних винуватців свята зустрічали гучною музикою оркестру, який грав у холі Рівненського академічного українського музично-драматичного театру.

Освітян краю привітав голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ, який наголосив на тому, що тільки завдяки зусиллям вчителів діти можуть стати розумними, а у майбутньому і успішними. Крім того, очільник області побажав усім працівникам освіти великого терпіння у нелегкій праці. Також на святкуванні почесними грамотами, преміями нагородили тих освітян, які зробили значний особистий внесок у розвиток освіти Рівненщини, кого саме було нагороджено читайте вже згодом.

Фото зі святкування


Вітаємо освітян Рівненщини зі святом: Привітання на День вчителя


Для освітян краю лунали тільки найщиріші вітання та найкращі побажання. Музичні вітання усім присутнім в залі дарували духовий оркестр музичного училища РДГУ, Народний ансамбль танцю "Україночка" Будинку дітей та молоді м. Дубно,Заслужений артист естрадного мистецтва України Микола Маєвський та багато інших.

Більше фото

Офіційні урочистості закінчилися, але свято продовжується і повинно воно тривати не тільки у ці жовтневі дні, а й щодня, адже професію вчителя повинні цінувати та відзначати не тільки у свята, а й щодня.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ