Ми у Facebook
05.10.2013, 15:31

18-20 місця. Віктор ДАНИЛОВ. “Найсмачніший” телеведучий

Віктор ДАНИЛОВ
Директор ТРК “Рівне 1”, засновник Видавничого дому “ОГО”
Незабаром у Віктора Данилова знову ювілей. Тільки цього разу — не особистий, і не “кругла дата” його головного дітища — газети “ОГО”, як торік. За кілька тижнів в ефір телеканалу “Рівне 1” має вийти сотий випуск програми, у якій Віктор Євгенович дебютував як автор і ведучий — кулінарного шоу “СмачнОГО!”. Хто з відомих рівнян тільки не побував на кухні у Віктора Данилова! Оцінили цікаву програму і авторитетні телевізійні експерти — у 2010 році ведучий “СмачнОГО!” увійшов до числа фіналістів головної телевізійної премії України “Телетріумф”. А з нагоди ювілейного випуску своєї програми “найсмачніший” ведучий рівненського телебачення планує провести дружню вечірку — запросити гостей різних випусків програми й запропонувати їм позмагатись у приготуванні їжі!

Звісно, якби Віктор Данилов лишень готував їжу перед телекамерою у себе на кухні в компанії відомих рівнян — він навряд чи потрапив би до рейтингу найвпливовіших, якими смачними не були б ті страви. Впливовість Данилова — у наявності потужного медіаресурсу: телебачення, газети, інтернет. Важливість доступу до ЗМІ зростає перед кожними виборами, а до компанії-2015 — як президентської, так і місцевої — підготовка іде вже повним ходом.

Засновник незалежної преси на Рівненщині, депутат Рівненської міської ради першого демократичного скликання і Рівненської обласної ради двох скликань, Віктор Данилов після місцевих виборів-2010 задекларував відхід від активної політичної діяльності. Проте, нещодавно його бачили в компанії екс-голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука на зустрічі з лідером громадського руху “Третя Українська Республіка” Юрієм Луценком у Рівному. Людині з активною життєвою позицією, тим більше учаснику рейтингу найвпливовіших не цікавитись політикою взагалі — навряд чи можливо. Принаймні у наш час і в нашій державі.





На правах реклами