Ми у Facebook
05.10.2013, 22:50

Кличко і Повєткін вийшли на ринг!

На телеканалі «Інтер» триває трансляція поєдинку між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO українцем Володимиром Кличком та регулярним чемпіоном світу за версією WBA росіянином Олександром Повєткіним.
Довгоочікуваний поєдинок Кличко vs Повєткін транслюватимуть по 20 каналах по всьому світу. Боксери вийшли на ринг спортивного комплексу «Олімпійський» у Москві приблизно о 22 годині 30 хвилин за київським часом.

В Україні ж бій, який може стати головною спортивною подією року, в прямому ефірі покаже телеканал «Інтер». О 20:30 розпочнеться програма «Великий бокс», де гостями студії стануть чемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова, чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні Олександр Усик, Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у напівважкій вазі В'ячеслав Узєлков та відомий український напівважковаговик Ісмаїл Сіллах.


Довгоочікуваний бій Кличко-Повєткін відбудеться вже сьогодні!

Після обговорення розпочнеться бій, на кону якого стоїть звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Спеціалісти прогнозують перемогу саме українцеві, але зазначають і те, що росіянин зараз знаходиться в прекрасній формі.

Вболіваймо за Володимира Кличка разом і побажаймо йому перемоги!





На правах реклами