Ми у Facebook
05.10.2013, 23:00

Гімн України на поєдинку Кличко-Повєткін заспівала Джамала, а гімн Росії - Кобзон

Весь світ зараз чекає визначної події у світовому боксі - поєдинку між українцем Володимиром Кличком та росіянином Олександром Повєткіним. Дві години тому співачка Джамала опублікувала на своїй сторінці у Facebook пост, де закликала вболівати за Кличка і за неї, бо саме Джамала виконає гімн України!
Дві години тому на сторінці української співачки Джамали з'явився запис: "Я вам зараз не можу передати, що я відчуваю на цьому майданчику на Олімпійському!!! 178 країн світу побачать та почують це!!! Рідна Україна, обо'язково вболівай за Володимира Кличко у поєдинку Кличко vs Повєткін!!! Ну і за мене вболівай. Йосип Кобзон співає гімн Росії. Я співаю Наш гімн!!!"







Довгоочікуваний поєдинок Кличко vs Повєткін транслюватимуть по 20 каналах по всьому світу. Орієнтовно прогнозують, що боксери вийдуть на ринг спортивного комплексу «Олімпійський» у Москві приблизно о 22 годині за київським часом.

О 20.30 розпочинається «Великий бокс» Кличко vs Повєткін

В Україні ж бій, який може стати головною спортивною подією року, в прямому ефірі покаже телеканал «Інтер». О 20:30 на "Інтері" вже розпочалась програма «Великий бокс», де гостями студії стали чемпіонка світу з професійного боксу Аліна Шатернікова, чемпіон Олімпійських ігор у Лондоні Олександр Усик, Інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO у напівважкій вазі В'ячеслав Узєлков та відомий український напівважковаговик Ісмаїл Сіллах. Вони обговорюють і спортивні досягнення Кличка та Повєткіна, і їхнє особисте життя, і фінансовий бік суперпоєдинку - питання доволі цікаве, адже призовий фонд змагань перевищує 23 мільйони доларів!

Одягнена в сукню жовто-синіх кольорів Джамала заспівала гімн України акапельно. Їй підспівували із залу. Гімн Росії виконав Йосип Кобзон під аккомпонемент "мінусовки"

Отож, чекаємо з нетерпінням визначного бою для Володимира Кличка і для всієї України!






На правах реклами