Ми у Facebook
06.10.2013, 17:00

Рівненський фотохудожник запрошує "Доторкнутися до дитинства"

Персональна фотовиставка рівненського фотохудожника Олега Жиліна "Доторкнутися до дитинства" відкрилась у фотогалереї "Час" обласної організації Національної спілки фотохудожників України.
Це вже шоста персональна виставка Олега Жиліна за останні кілька років. Особливість нинішньої - наявність значної кількості дитячих фото. "Частина робіт присвячена саме дитячим емоціям, - каже автор. Тому так і вийшло, що ми "доторкаємось до дитинства". У такий спосіб я хочу наголосити, що дорослі занадто швидко забувають, що всі ми родом з дитинства і це така прекрасна пора!"

Утім, уже традиційно для виставок фоторобіт Олега Жиліна в експозиції представлено чимало світлин, виконаних у манері макрозйомки. Макрозйомка - це зйомка дрібних об'єктів крупним планом. При цьому в підсумку об'єкт на фотографії виявляється зазвичай набагато більшим, ніж він є насправді. Квіти, комахи, тварини, рослини - традиційні об'єкти для макрозйомки. І у творчому доробку Олега Жиліна чимало саме таких фото. Частина з них представлена на його новій виставці.

Відвідати виставку Олега Жиліна "Доторкнутись до дитинства" можна до кінця жовтня. Експозиція розгорнута у фотогалереї "Час" (Рівне, вул. Соборна, 15, вхід з двору через арку). Тел.: (0362) 26-27-24.



Призер міжнародних фотоконкурсів виставляється у Рівному





На правах реклами