Ми у Facebook
08.10.2013, 18:15

Головний міліціонер Рівненської області Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 4]

На порталі OGO.ua відбулась інтернет-конференція з начальником УМВС України у Рівненській області Василем Лазутком. Генерал відповів на усі запитання наших читачів.
Чи правда що рівненські міліціонери вимагали і отримали по 100 євро з польської та хорватської делегацій,які їхали на День міста, тому що у міліціонерів начальство вимагає здавати щодня готівку,щоб передавати "по схемі" нагору?

– Вам би, шановний, детективи писати. Шкода, що не надали інформацію вчасно – УБОЗ задокументував би негідників та викрив би усі злочинні схеми. Ви ж слідкуєте у ЗМІ за роботою цього підрозділу?

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 1]

— "Скільки міліціонерів потрапило до списку садівників? — Не зрозумів Вас!" Отже Вас, персонально, "садівники" в список тих, хто поза чергою, зловживаючи владою, має отримати землю, не взяли? А от деяких Ваших підлеглих, начебто взяли(для того. щоб забезпечити собі міліцейський ДАХ)....

— Хтось у сні, ще нашіптував на вухо, що поділились зі стражами закону і порядку. Та мабуть брехали. Не можуть стражі закону переступити через честь мундира та присягу.
"— Скільки міліціонерів потрапило до списку садівників?
— Не зрозумів Вас!" http://vse.rv.ua/politika/1380022676-vplivovi-sadivniki-rivneradi-hto-pretenduie-na-bezkoshtovnu-misku-zemlyu.html Прочитайте цей матеріал-стане зрозуміліше


– Ви як кожен громадянин України маєте право на отримання інформації (в рамках ЗУ «Про доступ до публічної інформації»). Зробіть запит у відповідну державну установу і отримаєте відповідь на Ваше запитання. Наскільки мені відомо, землю розподіляє відповідна земельна комісія і там має бути чимало відповідних документів. Так що запитання до органів виконавчої влади.

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 2]

— Чому по кримінальній справі №1-767-12 (слідчий РМВ УМВС Юхніч О.О.) за фактом зловживання владою посадовими особами Рівненської міської ради по ч.1 ст.364 Кримінального кодексу України доручене прокуратурою м.Рівне провадження зволікається вже 5 місяців?

- Наразі кримінальне провадження ч.1 ст.364 КК України №420131900100000150 від 06.04.2013 прийняла до свого провадження слідчий Чучкевич У.І.
Для подальшого повного, всебічного проведення досудового розслідування. начальником слідчого відділу Рівненського МВ УМВС затверджено слідчо-оперативну групу із залученням працівників СДСБЕЗ Рівненського МВ УМВС.
Слідчим СВ Рівненського МВ УМВС Чучкевич У.І. складено детальний план розслідування даного кримінального провадження. Та надано доручення працівникам СДСБЕЗ Рівненського МВ.

— Чи правда, що ваші затримали маніяка в Рівненському районі, який грабував закоханих в автомобілях

– Так, співробітники Рівненського РВ затримали грабіжника, який скоював такі напади на відпочиваючих. Підозрюваний сам рівнянин, одружений, має двох дітей. У потерпілих відбирав, погрожуючи електрошокером та газовим балончиком, гроші, коштовності та мобільні. Сподіваюсь слідство встановить його причетність до аналогічних злочинів.

Головний міліціонер Рівненщини Василь Лазутко відповів на незручні запитання [Частина 3]

— Чому охорона еко поводить себе вульгарно з покупцями. Чи є пане генерал на них управа.

– Не миріться з таким станом речей, а відразу звертайтесь до нас.

— Хочу служити в міліції, 18 років, з чого починати.

– Зверніться до відділу кадрів найближчого міськрайвідділу міліції вашого населеного пункту і там вам нададуть повну вичерпну відповідь.






На правах реклами