Ми у Facebook
08.10.2013, 21:36

Рівненські бійці привезли три "золота" зі Львова

Четверо рівненських бійців взяли участь у Відкритому Чемпіонаті Львівської області з кікбоксингу. Рівняни змагалися у найбільш жорсткій категорії змагань, К-1, й здобули три золоті медалі.
Честь Рівненщини на змаганнях К-1 захищали спортсмени Рівненського бійцівського клубу "Праджат" Михайло Бєлов, Дмитро Якимчук, Андрій Книш та Дмитро Цибульський.

Рівненські хлопці продемонстрували справжню міць тіла й духу, виборовши на змаганнях три золоті нагороди. У ваговій категорії до 70 кг кращим став Дмитро Цибульський, у категорії до 75 кг кращим став Дмитро Якимчук, а у вазі до 80 кг "золото" виборов Андрій Книш.

Ще одну нагороду, бронзову, здобув у категорії до 75 кілограм Михайло Бєлов.

- Загалом задоволений виступом спортсменів, говорить Голова Рівненської обласної федерації тайського боксу (муай-тай) та тренер бійцівського клубу "Праджат" Олексій Твердохліб. - Ми показали на змаганнях високі результати – чотири спортсмени і усі "в нагородах", з них три медалі найвищої проби і одна бронза. Вважаю, що зі ста відсотків ми виступили на 95%. Окрім того, хочу наголосити, що два наші спортсмени провели по два поєдинки, а ще двоє - по одному. Зокрема, на фінал не зміг вийти через травму спортсмен до Діми Якимчука, а до Дмитра Цибульського спортсмен, приїхавши на змагання просто не вийшов в ринг, напевно бачачи попередні результативні бої Дмитра на рингу. Такі хороші результати на змаганнях дозволяють нам планувати участь у подальших змаганнях.

Щодо планів, Олексій Твердохліб зазначив, що є бажання поїхати до Омська (Росія), й провести там бої з російськими та білоруськими спортсменами, а також провести бій за титульний пояс чемпіона Євразії в розділі муай-тай.





На правах реклами