Ми у Facebook
10.10.2013, 11:01

Рівненська митниця зафіксувала порушень на 5 мільйонів гривень

Усі вони пов’язані із незаконним переміщенням через митний кордон України зброї, наркотичних та психотропних речовин, товарів за підробленими документами.
За 9 місяців поточного року Рівненською митницею Міндоходів виявлено 8 протиправних діянь, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України (попереджено незаконні переміщення через митний кордон України зброї, наркотичних та психотропних речовин, товарів за підробленими документами), повідомляють у прес-службі відомства.

З метою протидії порушенням митного законодавства митницею виявлено 415 порушень митних правил на загальну суму 4,9 мільйона гривень, вилучено предметів правопорушення на загальну суму 0,8 мільйона гривень. Найбільш поширеними порушеннями митних правил є недекларування товарів, неправомірні операції з товарами, що перебувають під митним контролем, переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю.

За результатами розгляду справ керівництвом митниці прийнято 142 рішення про застосування адміністративних стягнень у вигляді штрафу на загальну суму понад 1,5 млн. гривень. Судами застосовано конфіскацію на загальну суму понад 1,2 мільйони гривень та накладено штрафів на загальну суму майже 384,2 тисячі гривень.







На правах реклами