Ми у Facebook
10.10.2013, 14:03

Головний приз "Фотовернісажу на Покрову-2013" у Рівному вперше віддадуть українцю [Анонс]

"Фотовернісаж на Покрову-2013" роздасть більше сотні призів учасникам з 58 країн.
Як розповів організатор конкурсу, заслужений художник Міжнародної федерації фотомистецтва (EFIAP) Олександр Харват, у 8 Міжнародному Салоні художньої фотографії “Фотовернісаж на Покрову-2013” взяли участь понад 600 учасників з 58 країн світу.

Серед них судді конкурсу визначили найкращі світлини, присудити золоті, срібні, бронзові медалі, більше сотні дипломів та визначили володаря Гран-прі.

У Рівному відбудеться восьмий міжнародний "Фотовернісаж на Покрову"


Досі Гран-прі – "Птах, що летить" – ще ні разу не залишався в Україні, а щоразу "відлітав" у далекі краї – Ірландію, Австралію, Італію, Німеччину, Гонконг, Китай, Аргентину.

Цьогоріч "Птах" вперше оселиться у автора серії портретів з України - Володимира Поліщука з міста Бердичів.

Кращий автор Салону також українець Віталій Сіпко (Вінниця), визначений за найбільшу кількість прийнятих фотографій.

Серед українських авторів відзначені нагородами Микола Заварика, Василь Пилип’юк, Юрій Черневий, Анжеліна Надєжда, Євген Комаров, Сергій Бондарук, Сергій Щеглеватих, Адріана Довга, Георгій Космач, Василь Гелевачук, Ірина Роїк та багато інших.

На Рівненщині Дубенський замок став центром фотомистецтва [+Фото]

Підсумкова виставка, нагородження переможців і зустріч фотографів з різних міст України та зарубіжжя відбудеться 13 жовтня о 15:00 в Рівненському обласному краєзнавчому музеї.

Присутніх чекає справжнє шоу за участі гурту "Флаєр", ансамблю "Едельвейс", тріо "Лісова пісня", "Золотий саксофон" Євген Самусенко. А також традиційна лотерея "Фортуна на Покрову" для кожного, хто з фотоапаратом; святковий торт, запашна кава, чай та, звісно, спілкування з фотомайстрами України та зарубіжжя.





На правах реклами