Ми у Facebook
11.10.2013, 21:43

Рівнянка Тетяна Бобрікова: "У житті треба постійно щось змінювати!" [+Фото]

Телевізійні знаменитості, ведучі новин і розважальних програм здаються нам далекими й недосяжними зірками. Та як же приємно дізнаватися, що на всіх улюблених і рейтингових каналах є свої люди. Ось, наприклад, на "Новому каналі" у рівнян є "своя" Тетяна БОБРІКОВА!
У другому номері оновленого рівненського журналу "ВІТАЄМО!" вийшов матеріал під назвою "МРІЯТИ. ВІРИТИ. ПРАЦЮВАТИ! Або три уроки успіху від зіркових рівнянок". Публікація розповідає про талановитих дівчат, які свого часу працювали у рівненських ЗМІ, а нині вони - зірки національних телеканалів.
Тож, дорогі читачі, знайомтеся ближче - Тетяна БОБРІКОВА!




Статус. Журналіст програми "Абзац" на Новому каналі. З 2011-го до серпня 2013-го року працювала ведучою і журналістом програми «Піраньї» на Новому каналі.

Вік. 26 років. Рідне місто. Рівне

Освіта. Тетяна має дві вищі освіти – юридичну та економічну. Дівчина закінчила Міжнародний університет розвитку людини «Україна» та Тернопільський національний економічний університет.

Стаж роботи на Новому каналі. Понад два роки.

"Піранья" Тетяна була першою учасницею шоу "Ближче до тіла"
"Піранья" Тетяна була першою учасницею шоу "Ближче до тіла"


Тетяна Бобрікова з ведучими шоу "Ближче до тіла"
Тетяна Бобрікова з ведучими шоу "Ближче до тіла"


Попередні місця роботи у ЗМІ. Тетяна працювала у Рівному на телеканалі РТБ і на телеканал СІТІ ( м. Київ).

Як потрапила на Новий канал. «Потрапила на Новий канал випадково, – каже Тетяна, – але схоже, усі серйозні речі – це випадок! Одного дня мені зателефонував друг – ще один рівненсько-столичний хлопець із телевізора – Сергій Гулюк. Запитав, чи не хочу я попрацювати в новому проекті на Новому каналі. Для мене це було щось космічне і незрозуміле, бо ж шоу-бізнес дуже відрізняється від формату новин, до яких я так звикла за 6 років. Проте я одразу сказала «Так!», не роздумуючи, хоч на той момент мала вже й іншу пропозицію. Ну і все, понеслося!»

Наша Тетяна і зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін
Наша Тетяна і зірка серіалу "Інтерни" Іван Охлобистін


Дві емоційні блондиночки - співачка Віра Брєжнєва і "піранья" Тетяна Бобрікова
Дві емоційні блондиночки - співачка Віра Брєжнєва і "піранья" Тетяна Бобрікова


Яка вона – робота на Новому каналі? «Не буду брехати і з втомленим обличчям, жаліючись на складний графік, казати, що це «робота як робота», – розповідає Тетяна Бобрікова. – Ні! Це нові місця, нові люди, нові знання! У першому сезоні «Піраній» ми висвітлювали виключно шоу-бізнес. Я не фанатію від наших зірок, але поспілкуватися з Пьєром Рішаром, Йосипом Кобзоном, Лаймою Вайкуле та Іваном Ургантом, думаю, хотів би кожен. А мені ж пощастило побачити навіть Мадонну, Джеккі Чана, Хью Лорі та ще ще багатьох світових знаменитостей! Кумедних випадків у першому сезоні було багато. Наприклад, історія з телеведучим Дімою Шепелевим. Під час інтерв’ю я спитала, чи він бува не закоханий (бо якраз у той час з’явилася чутка про те, що у Дмитра роман із Жанною Фріске). Діма не розгубився і на моє пряме питання відповів ще більш прямо: «Так, закоханий, давайте поцілуємося!» Я, шокована почутим, почала щось йому мямлити у відповідь, а він не роздумуючи схопив мене і поцілував… у лоб! Вся червона доріжка була в комі! – ділиться веселими спогадами «піранья» Тетяна. – Другий сезон «Піраній» був не менш цікавий. Проте тут ми вже несли більш важливу місію – допомагали, вчили, застерігали. Ми стали програмою, яка не просто розважає, ми стали важливими. І таких «піраній» глядачі полюбили навіть більше. Я це знаю, бо отримую листи і повідомлення. А нині програму "Піраньї" об'єднали з "Репортером" (програма новин на Новому каналі - авт.) Тож попереду - все найцікавіше. Я щаслива і вдячна долі, що маю таку роботу».

"Якось я брала інтерв'ю у ведучого Дмитра Шепелева..." - розповідає Тетяна
"Якось я брала інтерв'ю у ведучого Дмитра Шепелева..." - розповідає Тетяна


Особисті захоплення, інтереси та життєві принципи Тетяни Бобрікової. Рівненська «піранья» має слабкість до шалених ідей, тому постійно змінює власні захоплення з екзотичних на ще більш вражаючі. Тетяна вже вивчала ведичну культуру і слухала мантри, ставала супер-спортсменкою, сідала з понеділка на дієту і навіть захищала африканських носорогів від винищення. «У житті треба постійно щось змінювати, – пояснює епатажна дівчина, – бо від одноманітності можна сказитися». Робота ж для Тетяни – головний інтерес і пріоритет. «Аж страшно, – зізнається Таня, – майже увесь час я проводжу на роботі. З медіа і більшість моїх друзів, тому навіть коли відпочиваємо, говоримо про роботу. Я звикла до такого режиму, а от мій песик Бізу – скаржиться. Аби якось реабілітуватися, гуляю з ним у вихідні в Маріїнському парку, там дуже гарно. Вечірки, нічні тусовки – це все для мене вже в минулому. Ви можете й не вірити, але найкращий відпочинок для мене – вдома, в Рівному, з сім'єю! Тут я заряджаюся енергією, щоби йти далі! А далі – ще більш амбітні плани»!

Змінювати образи - одне із улюблених захоплень Тетяни Бобрікової
Змінювати образи - одне із улюблених захоплень Тетяни Бобрікової


Незабаром на нашому порталі чекайте матеріал про ведучу програми "Ділові факти" на каналі ICTV Юлію СЕНИК!


Олена ГАВРИЛЮК,
журнал "ВІТАЄМО!", № 2(12), 2013





На правах реклами