Ми у Facebook
11.10.2013, 14:46

Квартири у рівненському довгобуді стали доступнішими

Житловий квартал "Золота Підкова у Рівному

Багатоповерхівку житлового комплексу «Золота Підкова» на вулиці Соборній, 283 включили в президентську програму «Доступне житло»

Про це розповів заступник голови облдержадміністрації Володимир Новак. За його словами, відповідне рішення ухвалили члени міжвідомчої комісії Мінрегіонбуду, тож добудову об’єкта відтепер контролюватиме не лише обласна влада, а й профільне міністерство.

Тим часом бажаючі купити квартири в «Золотій Підкові» вже можуть скористатися пільговими кредитами. Так, банк видасть позику на 15 років під 16 відсотків. Втім, 13 із них компенсує держава і лише 3 платить за користування коштами покупець. За такою схемою у житловому комплексі «Золота Підкова» пропонують 109 квартир.

Крім того, акредитацію в столиці пройшли ще два будинки в обласному центрі. Зокрема, на міжвідомчій комісії до переліку учасників держпрограми на Рівненщині внесли також будинки на вулиці Струтинської, 2-В та Квітки Основ’яненка, 8-А.

Таким чином потенційним учасникам президентського проекту запропонували на вибір додатково 183 квартири, підсумував Володимир Новак. За його словами, за програмою «Доступне житло» покупцям цьогоріч позичили на пільгових умовах 6 мільйонів 871 тисячу гривень. Відтак, вдалося допомогти вирішити квартирне питання 40 жителям Рівненщини. Вони купували помешкання у Костополі та в п’яти раніше акредитованих будинках обласного центру, взявши здешевлений іпотечний кредит, повідомляє прес-служба РОДА.

Нагадаємо, ось як виглядатиме Житловий квартал "Золота Підкова у Рівному".





На правах реклами