Ми у Facebook
11.10.2013, 20:06

На Рівненщині закупили медикаментів на 2 мільйони

Для лікування жителів Рівненської області закупили медикаментів для надання невідкладної допомоги на 2 мільйони гривень. Це вже друга субвенція на придбання препаратів з державного бюджету.
- Закуплені препарати вже розподілили між районами та містами пропорційно до кількості виїздів і чисельності населення, - розповів головний лікар обласного центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф Іван Зима.

Вибір "ОГО": Іван ЗИМА. Його покликання – рятувати людські життя

Крім того, головний лікар наголосив на важливості забезпечення медичних бригад усіма необхідними препаратами. Адже при наявності комплексу ліків можна надати людям необхідні та вчасну допомогу.

Держава обіцяє й надалі підтримувати медичну галузь Рівненщини. До кінця року бригади повинні отримати ще 6 мільйонів гривень. Разом з цими 2 мільйонами - це 8 мільйонів, які зарезервовано для медичного забезпечення області.

- Рівненщина вже вдруге отримує цільову субвенцію на придбання препаратів для надання невідкладної допомоги краянам із головної казни, аби забезпечити всім жителям області рівний доступ до медичних послуг, - наголосив голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Берташ.





На правах реклами