Ми у Facebook
11.10.2013, 19:00

Бурштинова казка поряд з нами!

Є люди, які зігрівають усіх навколо гарним настроєм, бо несуть в своїх серцях частинку сонячного тепла. Таких людей завжди приємно зустрічати. Особливо зараз, коли наш настрій залежить від примх осінньої погоди.
Згадайте хоча б вересневий холоднючий "депресняк"... Та в природі для людини і її потреб все закладено із першопочатків, навіть є речі, які покращують настрій, як тільки до них торкнешся. Таким природним скарбом є бурштин, адже коли дивишся на картину, зроблену із цього дива, чи тримаєш в руках цей сонячний камінчик, здається, все змінюється, хочеться мріяти і створювати щось позитивне.

Тому так люблять наші рівненські майстри працювати з цим самоцвітом, створювати дивовижні речі.

Підприємство “Рівне Бурштин” працює лише з українським бурштином, унікальним за багатством кольорів, відтінків. Усі вироби неперевершені і неповторні. А різноманітність виробів з бурштину просто вражає! Уявіть ваш весільний портрет, прикрашений бурштином, - це дійсно сімейний шедевр, який можна передавати з покоління в покоління.
У кожного є улюблене фото, яке подобається найбільше. А його можна оформити у вигляді оздобленої бурштином картини.

Я завжди дивуюся красі картин, які бачила під час візиту на фірму (це вау!).





Аж подих перехоплює від бурштинової черепахи, яка ще й всіма кольорами веселки світиться, а відтінок, який найбільше відповідає вашому настрою, можна легко підібрати за допомогою пульта.

Картини-сатири за мотивами відомих українських творів - це не просто художнє задоволення, а ще й літературний дотик до душі.

Бурштин настільки живий і енергетичний камінь, що з давніх-давен його використовували у лікуванні.



Наші предки були впевнені, що камінь захищає від злих духів і чаклунів. У деяких країнах його використовують як оберіг для немовлят від пристріту. Його кладуть в одяг дитини.

Цей золотистий органічний мінерал називають "дарунком долі": існує повір`я, що самоцвіт приносить своєму господареві життєві блага.





Вироби та прикраси з сонячного каменю розкривають і посилюють природну красу жінок, дарують радість і спокій.

А ще бурштин допомагає привернути друзів і компаньйонів, приносить своєму власнику удачу. Крім того, це камінь-талісман успішних людей.







Адреси магазинів у м.Рівне:
Магазин “Бурштинова копальня 1”

проспект Миру, 15
тел.: (0362)22-40-74, (095)53-43-916

Магазин “Бурштинова скарбничка”
ТЦ “Центральний”, бутік 12
тел.: (098)381-32-31, (095)15-048-56

Магазин “Діамант”
вул. Базарна, 15
тел.: (098) 381-32-31, (095)15-048-56

Магазин “Бурштинова копальня 2”
м.Луцьк, проспект Волі, 66
тел.: (098)381-32-31, (095)15-048-56








На правах реклами