Ми у Facebook
12.10.2013, 15:25

Рівненські ліцеїсти отримали форму від генерала

Днями керівник обласного управління міліції Василь Лазутко завітав до Рівненського економіко-правового ліцею, щоб вручити представникам обласної молодіжної організації «ГРІМ» («Громада рівненської ініціативної молоді»), особливі подарунки – новеньку форму.
На Рівненщині вчителі економіко-правового ліцею спільно з УМВС України в Рівненській області створили унікальне об'єднання - Громада рівненської ініціативної молоді. «ГРІМ», на даний час, налічує 253 ліцеїсти, які долучаються до практичної правозахисної роботи, а також проводять своє дозвілля спільно з правоохоронцями. В переддень проведення щорічного конкурсу військово-патріотичної пісні та строю «Червона калина», головний міліціонер Рівненщини особисто вручив членам громади 20 комплектів нового форменого одягу.

Як рівненські учні під патріотичну пісню крокували [Фото+Відео]



— Форма, яку ми подарували дітям, може для когось буде розвагою, але більшість з тих, хто її отримав, у майбутньому я впевнений виберуть професію правоохоронця, – розповів генерал-майор міліції Василь Лазутко. – Разом з працівниками кримінальної міліції у справах дітей плануємо залучати членів цього молодіжного об’єднання до спільного патрулювання. Такі об’єднані наряди стануть передовим досвідом у роботі міліції Рівненщини. Діти побачать роботу органів внутрішніх справ «зсередини» та, безпосередньо, візьмуть у ній участь.

Діти подарункам зраділи і швиденько поспішили приміряти новеньку форму. Одягнувши її, учні продемонстрували навички стройового кроку та поділились своїми враженнями і планами на майбутнє.



— Хочемо допомагати міліції. Спільно з правоохоронцями будемо проводити різні заходи та конкурси, — розповідає громівець Владислав Шнайдер, учень 10 класу економіко-правового ліцею. — Бажаємо долучатись до патрулювання вулиць нашого міста спільно з міліціонерами. Сьогодні поспілкувавшись з генералом, мені ще більше захотілося працювати в міліції, служити і допомагати народу України. Але, поки що, це – мрії, — посміхається хлопець.

У найближчому майбутньому обласним управлінням міліції заплановано провести ряд заходів спільно з молодими учасниками громади. Діти проявляють ініціативу та генерують ідеї по проведенню культурно-масових урочистостей, нарад, круглих столів, екскурсій та
інших цікавих заходів.





На правах реклами