Ми у Facebook
13.10.2013, 17:46

Що подарувати своєму автомобілю напередодні зими [+ПОРАДИ]

Щоразу взимку ми даємо собі обіцянку, що наступного разу ми заздалегідь купимо той чи інший засіб, щоб легше перезимувати зі своїм улюбленцем. Скоро зима! Ви вже купили подарунок своєму залізному другу?
Давайте пригадаємо, які неприємності нас можуть очікувати в холодну пору року. У першу чергу - це замки, які замерзли і не хочуть відкриватися. Можна, звичайно, знову пробувати нагрівати їх запальничкою на холодному вітрі, можна обливати окропом... Але може простіше придбати рідину для розморожування замків?

Корисно придбати «антигель», який не дозволяє в холодний період паливу зробитися в'язким і схожим на гель. Якщо спеціальні насадки як до бензину, так і до дизелю.

Bentley представила потужну новинку - Bentley Continental GT V8 S

Хороша штука « антикрига». За допомогою такого аерозольного балончика можна легко очистити іній або кригу з кузова автомобіля. Якщо шар великий - то необхідно запастися скребком і щіткою.

Якщо необхідно витіснити зайву вологу з проводів або з інших елементів системи запалювання, то в цьому допоможе рідина WD-40.

Обов'язково залийте перед зимою в обмивальну систему незамерзаючу рідину. З її допомогою ви продовжите життя системі і надійно очистіть скла від бруду і дорожньої солі.

Як вберегти авто від потопу [+ПОРАДИ]

Для заводу автомобіля від чужого акумулятора (буває, що в холодну пору акумулятор може розрядиться) вам знадобляться дроти для «прикурювання».

Добре в холодну пору зарекомендували себе пускові рідини, які полегшують запуск двигуна в сильні морози.

Якщо у вас гумові килимки в салоні з малими бортиками, то в сльотаву погоду будуть незамінні килимки саме з високими бортиками.

Силіконова змазка не дасть замерзнути дверним ущільнювачам.

Нерідко в холодну пору можна захистити двигун за допомогою щитка на радіатор. А якщо мотор не хоче запускатися, а сусіда з акумулятор немає поруч. Те допоможе запустити двигун таке стартово-зарядний пристрій як «бустер».

Хороша новина для чоловіків. Вони можуть змінити свої старі "Лексуси" на нові

У міжсезоння якраз у вас прекрасна можливість підготувати свого улюбленця до зими і зробити йому приємний подарунок, який не буде просто припадає пилом у гаражі, а можливо істотно полегшить експлуатацію в сильні морози.





На правах реклами