Ми у Facebook
14.10.2013, 19:24

Як рівняни опанували карвінг? [+Фото]

Проведення виставки врожаю та осінніх композицій стало доброю традицією в деяких навчальних закладах області. На Кореччині, приміром, у вищому професійному училищі №24 презентували справжній феєрверк барвистого дива, створеного руками талановитих вихованців.
Цьогоріч свято проходило під назвою «Осінь шукає таланти». На столах в ряд вималювались баклажанові пінгвіни, дельфіни, гарбузовий колобок в кросівках, який «…від керівника утік, від майстра утік, від завуча утік, і від директора втече…», красувався своїми фруктовими крилами чарівний метелик, цілими селами вишиковувались гарбузові та кавунові будиночки з присадибними ділянками, парканами з овочів та фруктів, а над цими селами пролітали такі ж казкові лелеки з квітів. Попелюшка завітала на кареті, до узбережжя причалив ананасовий корабель з кавуновими вітрилами.

Дивували своєю майстерністю кухарі, створивши в техніці «карвінг» — справжні різьблені фруктово-овочеві шедеври. Не забули учні і пам’ятну дату, присвячену двохсотріччю від дня народження Тараса Шевченка – на цю тематику теж були створені вишукані композиції. Від такого різноманіття творчих робіт перехоплювало дух. Гості почували себе героями казки «Аліса в країні Чудес».







— Для того, аби створити щось подібне власними руками, треба не тільки натхнення. Всі, хто приніс свої композиції, уміють бачити світ по-іншому, в казкових кольорах, фантазують, — каже 19-річний Владислав, що бере участь у виставці не перший рік.

Квіти, виноград, яблука, насіння, листя, калина, гарбузи – не повний список природних дарів, використаних для створення дива. Деякі роботи дивують дотепним підходом до розкриття осінньої тематики. Пану Гарбузу причепили вуса, оділи шапку та шаровари. Чим вам не справжній козак?



У виховній частині повідомили, що конкурс стане традицією, адже учні в училищі мають не лише навчатися, а й реалізувати пошук своїх різнобічних талантів та займатись їх удосконаленням.







Подібну виставку днями можна було спостерегти і в загальноосвітніх навчальних закладах Рівного, Острога та Сарненщини. Там феєрію вересня демонстрували не лише городиною, а й різноманітними виробами з бісеру та вишивками. Звичаєм проводити захід славиться ЗОШ №28 Рівного.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ