Ми у Facebook
14.10.2013, 15:32

21 жовтня - останній день подання звітності про суми ЄСВ, рівненські податківці

Звіт за вересень про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування потрібно подати не пізніше 21 жовтня 2013 року (оскільки у цьому місяці 20 число припадає на вихідний).
Як повідомляє ДПІ у м. Рівному, відтепер територіальні органи Міндоходів приймають та обробляють звіти платників з єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування за місцем їх податкової реєстрації. Саме на їх адресу потрібно надавати звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

Із 2014 року припиняє діяти класифікатор видів економічної діяльності КВЕД-2005

Для підготовки платників податків до подання звітності з єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування в електронному вигляді Міндоходів розроблено електронні формати документів звітності з ЄСВ. Електронні формати (архів форматів) документів звітності з єдиного внеску та довідник відповідності кодів органів Міндоходів та кодів органів Пенсійного фонду розміщено на веб-порталі Міндоходів.

На Рівненщині в електронному вигляді звітують 76 відсотків касових апаратів

Звітність в електронному вигляді потрібно надсилати на єдину адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України zvit@sta.gov.ua.

Про це повідомили в ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ