Ми у Facebook
15.10.2013, 11:06

133 рівненських суб’єкти підприємництва погасили заборгованість своїм працівникам

Фахівці ДПІ у м. Рівному Головного управління Міндоходів у Рівненській області систематично контролюють діяльність підприємств, які не перераховують або перераховують до бюджету не в повному обсязі та з порушенням термінів сплати податок на доходи фізичних осіб, мають довгострокову заборгованість з виплати заробітної плати, виплачують зарплату менше мінімально встановленого рівня.
У січні-вересні 2013 року відбулося 29 зустрічей під час засідань міських комісій, на яких заслухано 462 керівників підприємств. Із них підвищили рівень виплати заробітної плати 297 суб’єктів підприємницької діяльності, погасили заборгованість – 133 суб’єкти господарювання.

21 жовтня - останній день подання звітності про суми ЄСВ, рівненські податківці

Додатково до бюджету надійшло 212,3 тис. грн податку на доходи фізичних осіб. Легалізовано трудові відносини 1482 найманих працівників з роботодавцями.

Водокористувачі Рівного сплатили до бюджету понад 2,5 млн гривень

Крім того, за дев’ять місяців 2013 року проведено 32 перевірки платників податків, які виплачували заробітну плату та інші доходи з порушенням чинного податкового законодавства, за результатами яких донараховано податку на доходи фізичних осіб у сумі 1038 тис. гривень.

Про це повідомили в Інформаційно-комунікаційному відділі ГУ Міндоходів у Рівненській області.





На правах реклами