Ми у Facebook
15.10.2013, 16:10

Футбол. З думками про перемогу Польщі напередодні матчу Сан-Марино – Україна

Саме сьогодні, 15 жовтня, вирішиться подальша доля нашої збірної. У перемозі підопічних Фоменка ніхто не сумнівається, усі вболівальники „тримають кулаки” за збірну Польщі, яка грає на виїзді із лідером нашої групи – Англією.
Ситуація наразі складається не на нашу користь. Англія кине усі свої сили, аби перемогти у поляків, адже нічийний результат, так само, як і поразка, не влаштовує підопічних Ходжсона.

Ми ж сподіваємося, що Польща зуміє доказати усім, що "Jeszcze Polska nie zginela” на англійцях =)

Втім, якщо вірити букмекерам, збірна Англії виглядає беззаперечним фаворитом протистояння: коефіцієнт на її перемогу становить 1,25, а на перемогу Польщі - 11 пунктів.

Футбол. Сан-Марино - Україна. Українці до бою готові [Анонс]

Повернемося до команди Михайла Фоменка. Напередодні матчу тренер збірної України пообіцяв деякі зміни в складі. Точно не зіграють дискваліфіковані Хачеріді та Степаненко, напевно, тренерський штаб залишить поза складом деяких провідних гравців, які опинилися під загрозою дискваліфікації, а це Федецький, Ракицький, Тимощук, Ротань, Едмар, Морозюк, Гусєв, Селезньов та Девіч.

- Перед кожним матчем є щось, що повинно турбувати тренера, головне, аби не було сюрпризів і втрати очок. Для нас важливо швидко забити перший м'яч, також, звичайно, будемо стежити за матчем Англія-Польща. Ми віддали багато емоцій у минулій грі, яка вийшла дуже тяжкою, - наголосив головний тренер збірної України Михайло Фоменко.

Орієнтовані склади команд на гру:

Сан-Марино: А.Сімончіні, Ф.Вітайолі, Делла Валле, Болліні, Палацці, Бускаріні, Берретта, Червеліні, К.Валентіні, М.Вітайолі, Рінальді.

Україна: Худжамов - Мандзюк, Кучер, Ракицький, Шевчук - Тимощук, Дедечко - Гусєв, Селезньов, Хомченовський - Девіч

Травмовані: Селін, Гармаш (Україна)

Дискваліфіковані: А.Гаспероні, Чібеллі - Хачеріді, Степаненко

Прогноз OGO.ua:
Сан-Марино – Україна 0:3,
Англія – Польща 0:0

Матч Сан-Марино - Україна відбудеться у вівторок, 15 жовтня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Трансляція на каналі "Інтер".

Нагадаємо, збірна України розгромила Сан-Марино із найбільшим в історії Української збірної рахунком - 9:0.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ