Ми у Facebook
16.10.2013, 08:43

Президент підписав указ про останній призов

Юнаки з Рівненської області складатимуть присягу

Президент Віктор Янукович підписав указ про останній призов до Збройних Сил. Про це він повідомив під час зустрічі з жінками-героями України, інформує прес-служба глави держави.
«Я сьогодні зранку підписав указ. Вже більше призову не буде. Там все розписано, як будуть звільнюватися в запас солдати строкової служби, і підуть у цьому році останні, і більше не будемо призивати», — сказав він.

Останній призов: З Рівненської області відправили 270 юнаків до війська [+Фото]

Янукович зауважив, що набір на строкову службу збережеться лише у внутрішніх військах. За словами Президента, «нині рівень озброєння української армії, технології, що застосовуються в роботі, досягли того рівня, коли необхідне залучення кращих із кращих фахівців».

«Сьогодні в нас таке озброєння, такі військові технології, де потрібен дуже високий професійний рівень… Техніка дуже складна, тому армія зараз має бути професійна», — зазначив Янукович.

На його переконання, до служби у Збройних Силах за контрактом мають іти «ті люди, які прагнуть до служби, яких тягне до військової професії».

Цієї осені в Україні буде останній призов на строкову службу в армію

У свою чергу, радник президента Ігор Калінін, коментуючи підписання Януковичем указу про призов, висловив думку, що «Янукович виконав свою передвиборчу обіцянку перед українським народом — країна остаточно перейшла на контрактну армію».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ