Ми у Facebook
16.10.2013, 14:47

Майже 2000 знедолених рівненських дітей безкоштовно потраплять у казку цирку "Kobzov”

За ініціативи дирекції цирку „Kobzov”, Рівненської ОДА та Фундації імені князів-благодійників Острозьких близько 2000 дітей із малозабезпечених родин, дітей-сиріт та вихованців інтернатів із усієї Рівненської області потраплять безкоштовно до одного із найкращих цирків Європи, аби поринути у справжню казку.
Цирк „Kobzov” гастролюватиме у Рівному з 17 по 27 жовтня. У четвер, 17 жовтня, відбудеться прем’єра шоу-програми „Vivat”, на яку й потраплять дітлахи шкільного віку.

- Ми прекрасно знаємо, як нелегко доводиться нашим знедоленим дітям. Завдяки цирку „Kobzov”, які залюбки погодились подарувати свято циркової вистави діткам, ми організовуємо спільно з Рівненською ОДА доставку дітей на подію із усієї нашої області. Пізніше ми оприлюднимо, скільки саме дітлахів відвідає прем’єру шоу-програми „Vivat”, - розповів голова Ради директорів Фундації Острозьких Руслан Краплич.

До Рівного завітав один із найкращих цирків Європи – "Цирк Кобзов" [+СПИСОК]

Художній керівник, режисер-постановник цирку „Kobzov” Олег Капустін наголосив, що подібні благодійні акції вони проводять в усіх містах України.

- Діти мають бути щасливими, особливо такі діти. Ми створили по-справжньому захоплюючий та видовищний цирк, запросили навіть відомого на весь світ дресирувальника з Італії, аби показати усім справжнє свято. Для знедолених ми виділили окремий сектор, - додав Олег Капустін.

Що підготував для рівнян "Цирк Кобзов” [Фото+Відео]

До речі, супроводом дітей із усієї Рівненщини зайнялися Рівненський обласний центр Соціальних служб сім’ї, дітей та молоді і Рівненська служба у справах неповнолітніх.

Заступник голови Рівненської ОДА Олексій Губанов додав, що транспорт та пальне для прибуття дітей виділяють районні державні адміністрації, заклади для дітей та підприємці.





На правах реклами