Ми у Facebook
17.10.2013, 11:54

Один із засновників "5 каналу" приїде у Рівне [Анонс]

Євген Глібовицький говоритиме про розвиток українських міст.
У четвер, 24 жовтня, о 18:00 в конференц-залі готелю "Мир" Рівного виступить Євген Глібовицький з темою "Як забезпечити своє завтра? Бізнес і суспільство в країні, що перезавантажується".

Головна тема розмови зачепить питання нового розуміння України, яке за останні роки випрацювали експертні кола, нову роль міст в Україні, можливості та особливості для розвитку бізнесу в залежності від різних сценаріїв.

Юні журналісти з п'яти областей навчались на Рівненщині

Зустріч буде цікавою керівникам та власникам місцевих бізнесів, що планують активно розвиватись. Захід відбувається у рамках "Турбопрактикуму", спрямованого на розвиток місцевого бізнесу.

Вхід безкоштовний, але лише за запрошеннями. Щоб отримати запрошення — телефонуйте 0667799002 або напишіть на адресу Pavlo.aleksevych@gmail.com

Досьє:



Євген Глібовицький — засновник, партнер та директор з розвитку експертної компанії pro.mova, яка займається розробкою стратегій, дорадництвом з питань управління, маркетингу та комунікацій. Євген - експерт зі стратегічного консультування у бізнесі, громадському секторі, розвитку міст. Сфокусований на дослідженнях цінностей та їх ньому впливі на бізнес і суспільну сферу. Учасником Несторівської групи, яка розробляє візію України 2025, Унівської групи (візія для Львова 2025), експерт ОБСЄ в країнах колишнього СРСР.

За останні роки Євген Глібовицький був членом правління Комітету Підприємців Львівщини та Української Асоціації зі зв'язків з громадськістю та інших асоціативних об’єднань. Викладає в бізнес-школах Києво-Могилянської Академії (kmbs) та Українського католицького університету (LvBS).

"ТОП-20: молоді лідери Рівненщини"

У минулому – журналіст, редактор, згодом топ-менеджер в медіа. В 2002 році разом з Романом Скрипіним та Андрієм Шевченком придумав та розробив телевізійний 5 канал, який у 2003 вийшов в ефір та став ключовим мовником до та під час Помаранчевої революції. Євген Глібовицький був одним з лідерів спротиву журналістів проти цензури. В 2005 році Євген Глібовицький покинув медіа та розпочав роботу зі створення аналітичного центру, який може створювати глибші та складніші рішення для розвитку та модернізації.

Євген Глібовицький - випускником Києво-Могилянської академії, де вивчав політологію. Він також вивчав право у Львівському університеті та філософію в Блафтонському університеті (США).

Послуги стратегічного дорадництва та тренінги від Євгена Глібовицького користуються попитом серед провідних українських та мультинаціональнихкомпаній, а також міжнародних організацій.





На правах реклами