Ми у Facebook
17.10.2013, 15:32

Мер Рівного коментуватиме плітки на власному сайті

Міському голові Рівного Володимиру Хомку, напевне, мало сайту Рівненської міської ради та її виконавчого комітету. Аби поспілкуватися з мешканцями, мер вирішив обзавестися... власним сайтом.
Мер пообіцяв, що прозвітує про свою діяльність у четвертому кварталі цього року. А поки ж... знайомиться з сучасними методами роботи - створює власний сайт.

Володимир Хомко відзвітував перед рівнянами і посварився зі “свободівцем”

- Я готую свій сайт, де кожен мешканець зможе зі мною зв’язатись, вже готовий дизайн, де буде буквально все. В тому числі те, що найбільше дістає, плітки по місту. У мене теж є люди, які це все збирають. От я б зразу давав роз’яснення, - зазначив міський голова.

Мер пообіцяв розібратися з депутатами Рівнеради

Як приклад, навів розмови про парк Богомолова, який мали відремонтувати ще минулого року. За плітками, там мав бути 9-поверховий будинок чи... "культурна свалка".

Нагадаємо, раніше міський голова Рівного виявляв інтерес до кількох соціальних мереж. Зокрема, "Однокласники", де спілкується зі своїми знайомими та родичами. Відомий навіть випадок, коли мешканці міста озвучили меру своє обурення через повідомлення у цій соцмережі.





На правах реклами