Ми у Facebook
17.10.2013, 17:10

"Рівнегаз" відкрив для споживачів єдине вікно

Цьогоріч у ПАТ «Рівнегаз» відкрито «Єдине вікно» для обслуговування клієнтів. Відтепер мешканці Рівненщини мають можливість в одному місці, за максимально короткий строк отримати послугу із приєднання до газових мереж, а також оперативно проконсультуватись з питань щодо цієї послуги.

Як зазначив голова правління ПАТ «Рівнегаз» Петро Дубас, відкриття «Єдиних вікон» стало першим кроком до нового формату обслуговування клієнтів. Однією з передумов було прийняття низки законодавчих актів, які упорядкували будівництво нових газових мереж і зробили процедуру газифікації зрозумілою, прозорою і доступною для усіх бажаючих.

Обслуговування в режимі «Єдиного вікна» підприємства "Рівнегаз" значно спростило процедуру приєднання до газової мережі. Замовнику треба лише подати заявку і необхідний пакет документів, підписати договір і оплатити послугу, все інше – виїзд до замовника на об’єкт, видача техумов, розробка проекту, його комплексне супроводження і погодження всіх етапів з відповідними органами — робота менеджера по роботі з клієнтами і менеджера з комерційної діяльності.

Заступник голови правління з комерційної діяльності Петро Торгун зазначив, що раніше замовник співпрацював з декількома організаціями, що призводило до затягування часу, перевитрат коштів і проблем з введенням в експлуатацію газових мереж. Тепер у громадян з`явилося чітке розуміння: до кого йти, скільки це коштує, в який термін буде газифікований його об’єкт.

На сьогодні у кожному районному управлінні газового господарства області успішно функціонують служби «Єдиного вікна».

У Рівному «Єдине вікно» розташоване за адресою:

м.Рівне вул.Білякова, 4 на 2-му поверсі.

Тел. (0362) 64-34-06

Графік прийому: понеділок — четвер з 8-00 до 17-00, п’ятниця з 8-00 до 16-00, обідня перерва з 13-00 до 14-00.





На правах реклами