Ми у Facebook
18.10.2013, 10:30

У Рівному презентують "Море" по-тернопільськи, а молодих поетів "закидають помідорами" [Анонс]

У Рівному відбудеться перша у місті поетична вечірка під назвою "Помідорник". Молоді поети, ризикуючи "вилетіти зі сцени", спробують вразити вибагливу публіку своїми віршами, спеціальний гість, поет з Тернополя Богдан Боденчук презентує рівнянам свою нову збірку "Море".
Поетична вечірка, за словами організаторів, стане абсолютно несхожою на звичайні поетичні читання.

- Це не ринг, не арена, й не батл, - каже один з організаторів, керівник МГО "Література.RV" Марк Оплачко. - Але у "Помідорнику" є щось від кожного. Участь у "Помідорнику" візьмуть 10 попередньо відібраних авторів з Рівного та з інших міст України. Їхнє завдання полягатиме у тому, щоб захопити публіку і... не вилетіти зі сцени! Для цього їм знадобляться власні тексти, артистичність та емоційність, а також 4 хвилини часу.

За словами організаторів, жанр може бути будь-яким - від інтимної лірики до саркастично-гумористичної. Умова - вірші мають бути українською мовою.

Поети-письменники Юрко Іздрик та Гриць Семенчук влаштували у Рівному "літературну дискотеку"

Представляємо учасників:



Завданням гостей, за словами організаторів, буде довести автора... до "зелених" нервів. Адже на вечірці не буде ні чітких оцінок, ні переможців, але у глядачів буде "жива" реакція на поезію та щирість оплесків.

У Рівному на творчому вечорі "Бу-Ба-Бу" Олександр Ірванець "попросив" для себе пам'ятник

Ведучими поетичної вечірки стануть молоді рівненські автори, що встигли заявити про себе й як гарні літературні менеджери - Марк Оплачко та Вікторія Дикобраз.

Вікторія Дикобраз та Марк Оплачко
Вікторія Дикобраз та Марк Оплачко


Буде на вечірці й спеціальний гість - поет з міста Тернополя Богдан Боденчук, який презентує для рівнян своє збірку "МОРЕ".

Так Богдан Боденчук роздавав автографи в Острозі. Сьогодні повторить це в Рівному
Так Богдан Боденчук роздавав автографи в Острозі. Сьогодні повторить це в Рівному


Як зазначають у МГО "Література.RV", "Помідорник" - це, перш за все, вечірка, тому обіцяють чай/каву, солодощі та... гострий відпочинок.

Буде на вечірці й символічний "помідорний" дрес-код - червоні елементи в одязі.

Ціна квиточка - в "кращих традиціях" супермаркетів - рівно 9,99 грн (без ПДВ). Замовити "перепустки" на "Помідорник" можна за телефонами (068)5074941 та (093)6980427 (Анжеліка).

Відбудеться "Помідорник" у приміщенні Молодіжного експериментального театру Рівного "МЕТРу" 18 жовтня й розпочнеться о 20.00.





На правах реклами